上一頁下一頁
發新話題

打野戰被撞破

收藏  |  訂閱
61  22.6k

你出親D POST都有陣膠味

so  are  you  high?

引用:
原帖由 小女仔 於 2010-2-11 12:38 PM 發表 查看引用來源
男人心急起上黎,真係咩都唔黎....有一晚好夜,渣左車上山,點知佢突然話要...仲硬晒

我話唔好啦,比人見到就幣,但係佢竟然同我講,用口了事啦....我唯有照做...點知原來係佢計劃黎.....

佢愈來愈過份,話不如 ...
有人行過黎 , 如果個個係差佬 ..你兩個一定衰硬...

引用:
原帖由 小女仔 於 2010-2-11 12:38 發表 查看引用來源
男人心急起上黎,真係咩都唔黎....有一晚好夜,渣左車上山,點知佢突然話要...仲硬晒

我話唔好啦,比人見到就幣,但係佢竟然同我講,用口了事啦....我唯有照做...點知原來係佢計劃黎.....

仔細想想他是否當你是洩慾工具啊…有疑慮是好的,好過被人玩厭才醒過來。

引用:
原帖由 pineapple006 於 2010-2-12 11:08 AM 發表 查看引用來源

仔細想想他是否當你是洩慾工具啊…有疑慮是好的,好過被人玩厭才醒過來。
我同意c兄講法

聽落好似好激下喎!

可能佢已經覺同你普通性愛已唔興奮, 要追求更刺激o既方法, 咁只會愈來愈危險, 可以肯定話你知, 你地唔維持得好耐。為追求新鮮刺激, 佢係會搵新獵物的。樓主小心!

引用:
原帖由 IRR 於 2010-2-12 11:54 AM 發表
可能佢已經覺同你普通性愛已唔興奮, 要追求更刺激o既方法, 咁只會愈來愈危險, 可以肯定話你知, 你地唔維持得好耐。為追求新鮮刺激, 佢係會搵新獵物的。樓主小心!
我有D擔心D:smile_39:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-2-12 10:06 AM 發表 查看引用來源

有人行過黎 , 如果個個係差佬 ..你兩個一定衰硬...
又咪必的

引用:
原帖由 小女仔 於 2010-2-11 12:38 PM 發表 查看引用來源

嘩,夜麻麻,如果當時撞正係賊,咁可能都會幾危險喎。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆