上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.7k

引用:
原帖由 C-R 於 2010-2-5 05:34 AM 發表 查看引用來源
雖然我唔係好知之前係咩事@.@(我係哩區新人)
不過睇完圖b媽個故事好感動!
始終~我就係上一代既圖b~
好可惜我媽媽成日怕我唔鍾意
所以由我細到大都冇搵到第2個~
所以我會好專重妳哩種母親~
我相信圖b都一定會好 ...
好多謝你既回覆,可能我同你媽咪係唔同年代既人不過我既意思唔係話你媽咪老呀,

我比圖爸傷得好重,之後都有遇過壞男人,而家既我都重會鍾意出去玩出去浦架,

不過有左圖b之後我係以圖b為先,有屋企人幫我湊圖b我先會去放鬆下既,如果唔係

我既生活都係日日湊圖b,同圖b玩,有時帶埋圖b出去同d朋友食飯,只要圖b健康快樂

其他野都唔太重要,不過我都信圖b大個會錫我既,我唔會呃圖b佢既身世,只要佢明白事理

個時我會將真相講佢知,因為佢有權知道既,不過而家既我都會等緊個真心受錫圖b既男

人出現架:smile_40:

引用:
原帖由 7eleve 於 2010-2-5 06:38 AM 發表 查看引用來源
you are a very brave woman
hope u will get a decent guy in the near future:smile_o12:
好多謝你呀,做得出唔怕認,

預左做單親媽咪呢條路好辛苦,

不過我信會有回報既一日既

引用:
原帖由 lkc0712 於 2010-2-5 07:23 AM 發表 查看引用來源
支持下圖媽先
圖b著住件衫貓衫好得意
多謝你呀,圖b唔係一向都咁可愛麻:smile_30:

sorry我個msn唔知咩事上唔到,你pm番

你個msn我我用另一個a/c add你:smile_40:

引用:
原帖由 lho317 於 2010-2-5 09:52 AM 發表 查看引用來源
呢個係我唯一响綱嘅回應, 希望您睇倒啦!
見倒你嘅BB好得意同笑得好開心
希望你真係會一直好好愛你嘅BB, 因為我知照顧小朋友真係好辛苦, 但係如果你愛佢你就會好 ...
好多謝你,其實識我既人都知我咩都以我仔仔圖b行先,

我一向好愛佢同保護佢既,係架我湊住佢都幾辛苦,

因為得我一個人照顧佢,而我屋企人只係間中幫我湊下,

佢地唔比我出黎做野住情願比錢養我地先係因為想我

成擔番個責任,自己話生佢出黎就要自己湊唔駛旨意話靠人,

而且睇住圖b一日一日咁大係件開心事黎既:smile_40:

引用:
原帖由 m2y 於 2010-2-5 10:04 AM 發表 查看引用來源
講聲早晨先再看

多謝支持

引用:
原帖由 chukungchu 於 2010-2-5 08:38 AM 發表 查看引用來源
雖然第一次係妳度留COMMENT...希望妳加油啦....單親係辛苦小小...
同埋而家D天氣...圖B氣管唔好真係要小心D呀....加油呀...
好多謝你呀,我一定會加油,

係呀呢d天氣最衰,圖b條

氣管成日發作,我已經有

定晒藥係屋企隨時用比佢

擴張番條氣管,而且佢多數

半夜先發作,所以我多數朝早先訓

幾個鐘就算,夜晚做看更睇住佢:smile_30:

引用:
原帖由 edward1129007 於 2010-2-5 10:12 AM 發表 查看引用來源
so touching !!!
多謝支持:smile_40:

引用:
原帖由 SilentNight 於 2010-2-5 10:12 AM 發表 查看引用來源
淡淡咁帶出[引人入性]
但觸動嘅係心靈
支持你
好多謝你,因為太多人問我點解圖b咁細個我就同圖爸分開,

我唔想煩所以一次過打晒出黎交代左唔駛再答任何人囉

引用:
原帖由 jimmykss 於 2010-2-5 10:14 AM 發表 查看引用來源
你好堅強呀.....我祝你同圖B一生一世都開心、快樂:smile_40: :smile_40:
多謝尖爺覆我,其實由我知道有左圖b個刻,到生圖b個陣

我到而家真係堅強左好多,或者所有野都係我自己一個

去面對,再加上你都做左爸爸,你都知道湊大一個小朋友

唔易,而我條路係更加難行既,不過我信我一定支持到既

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 02:05 PM 發表 查看引用來源

好多謝你既回覆,可能我同你媽咪係唔同年代既人不過我既意思唔係話你媽咪老呀,

我比圖爸傷得好重,之後都有遇過壞男人,而家既我都重會鍾意出去玩出去浦架,

不過有左圖b之後我係以圖b為先,有屋企人幫我湊圖b我 ...
哈哈~
唔洗多謝~
其實點解我會話我係上一代圖b
係因為如果點計~我都係有兩個阿哥
則係我個賤老豆識我媽前已經有老婆同生左兩件
所以我覺得我媽應該都係幾傷

好事呀圖媽~
唔好隱瞞d呀~最好應該講曬比圖b聽
不過時機好重要
而我學識哩D野既時候~
只係得4歲
當時可能因為太亂o既關係~