上一頁下一頁
發新話題

岩岩星期六去完深圳樂巢(Milky)...

收藏  |  訂閱
71  23.7k

想問下樓主,通常樂巢呢類吧會有幾多拳手陪猜梅嫁?我通常都落俱樂部坐女,都唔係好熟酒吧,我都想試落吧溝女同玩下,但係又唔知落吧咩環境,可以詳細小小嗎?我上次經過soho覺得出面個裝修好正,下次應該會落去

thanks !!!

Thanks for sharing

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-2-2 16:17 發表 查看引用來源
想問下樓主,通常樂巢呢類吧會有幾多拳手陪猜梅嫁?我通常都落俱樂部坐女,都唔係好熟酒吧,我都想試落吧溝女同玩下,但係又唔知落吧咩環境,可以詳細小小嗎?我上次經過soho覺得出面個裝修好正,下次應該會落去
其實我好多年都無係sz玩了. 以前都係落disco多, 838 水都之類.   但依家的disco已經好似轉變到香港玩clubbing咁, 舞池細好多, 走high少少, 同埋叫bar, club個名好聽d.  但我發覺我幾鐘意呢類型既bar, 因為走clubbing會覺得無咁爛同cheap(當然有d例外). 所以上個星期心血來潮走羅湖一轉玩下bar..

至於milky我眼見大概有十條註場女(因為我地好早入去, 第一抬, 好清楚見到有幾多女坐係度)開頭我問個waitress呢d係乜女.  個waitress好好禮貌咁話:  有d係同事d朋友, 有d係客喎, 佢地都係泥玩, 佢話如果你想我介紹佢地比你識可以一膂玩, 沒問題架...咁我就明其實係拳手....咁我就話, 等等先, 等我飲多小小酒先, 依家未ready (其實我想睇定d, 睇下有沒d街女比較下, 因為目d係街女,而唔係拳手) 之後同我d freind猜, 其實都有好多ok既街女, 但係一班班同d friend泥. 同埋時間都好早10pm左右, d人都未high..所以未係好多識女仔既機會.  之後, 剛才好有禮貌個waitress可能見我地開始悶同埋慢下來, 突然拉條女係我面前問:  我同friend泥架, 你介唔介意同佢一起玩, 我眼前一亮, 好索下, 我比佢90分....佢我入泥個時佢係未返.  所以就開始一起玩, 講真, 條女真係好pro, 我諗佢除左去洗手間2次外, 都未離開過我地開抬, 一味同我地猜. 所以唔會有悶場.  至於其他抬, 我見到如果人多d, 果抬都會有2個拳手.

好多人都話Soho好玩....我都想試下....ching...你玩完都report 下, 我發覺呢度好小講bar既話題.....

而家大陸d場....比香港果d好超多

引用:
原帖由 923文仔 於 2010-2-3 11:13 發表 查看引用來源
而家大陸d場....比香港果d好超多
認同, 香港d場 Beijing, no 9 之類我都係去過一次咁大把, d人好似餓狗咁, 見女就Yo.  真係好L cheap, 好似mk咁. 不過係香港玩完可以好方面咁坐的士返屋企, 係sz就唔得, 同埋sz既消費真係比香港貴....但香港真係無呢d咁既場了....

回覆 36# 的帖子

香港d場 仔傻架 亂yo女  最憎呢d
大陸d場好玩好多 d女又正:smile_40:
香港有間叫YP 我果班D同學成日去食B 果次陪翜地去 見D女既質素......最好笑無喇喇有條女三唔識七行埋黎我個同學抓K食:smile_39:

引用:
原帖由 923文仔 於 2010-2-3 12:11 發表 查看引用來源
香港d場 仔傻架 亂yo女  最憎呢d
大陸d場好玩好多 d女又正:smile_40:
香港有間叫YP 我果班D同學成日去食B 果次陪翜地去 見D女既質素......最好笑無喇喇有條女三唔識七行埋黎我個同學抓K食:smile_39 ...
Ching, 係sz去開邊度玩? 有無d企理d既場介紹下, 唔該...

回覆 38# 的帖子

我好少上去玩架 以前就落過大陸水都囉(果度細路多呢 我果時得15....)
我而家仲讀緊書 今個星期五被兩個FD約左上去玩 上面我唔多熟.我幫你問下個fd呀..師兄有冇D骨場好介紹呀...

我之前跟我契爺去左深圳有間既場 d女正爆 等我問下佢再答你呀

引用:
原帖由 923文仔 於 2010-2-3 13:06 發表 查看引用來源
我好少上去玩架 以前就落過大陸水都囉(果度細路多呢 我果時得15....)
我而家仲讀緊書 今個星期五被兩個FD約左上去玩 上面我唔多熟.我幫你問下個fd呀..師兄有冇D骨場好介紹呀...

我之前跟我契爺去左深圳有間既場  ...
好呀, 等你回覆, 唔該....

邪骨場真係唔識, 我去開都係d正骨, 東方棕泉, 水立方, 皇室假期果d, 因為怕其他地方唔clean

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆