上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....唱K飲酒以外節目,松山湖踩單車,再加會龍居食燒雞!

收藏  |  訂閱
48  3.2k

引用:
原帖由 穩陣個西 於 2010-1-20 10:45 PM 發表
都好健康下喎
你講架單車呀:smile_38:

我個個星期都踩單車架啦:smile_39: 帶二件去:smile_30:

第一次跟 COPY 團, 屌左 COPY 條囡 ! [有相]

去五月花揀唔倒囡, 傻閪團長 COPY 話彈條私家雞過我, 話係兩年前去深圳向西村食快餐識嘅, 仲包左兩年, 叫我試吓, 佢話收返一百蚊枱費, 個閪都幾緊, 波就差啲, 得 34 B ! 係我就唔會沉啦 !

COPY 條囡

向西雞婷婷

引用:
原帖由 吹我鳩漲 於 2010-1-20 11:10 PM 發表 查看引用來源
去五月花揀唔倒囡, 傻閪團長 COPY 話彈條私家雞過我, 話係兩年前去深圳向西村食快餐識嘅, 仲包左兩年, 叫我試吓, 佢話收返一百蚊枱費, 個閪都幾緊, 波就差啲, 得 34 B ! 係我就 ...
好悶啦,屌極都係呢D,係人都知你係玩針對啦~~~~想做抵人,醒少少啦~~!!

引用:
原帖由 包件向西雞 於 2010-1-20 11:16 PM 發表 查看引用來源

你返屋企問你個臭閪老母點解唔俾你讀多啲書, 喺度做扯皮條打手啦 ! :smile_03: :smile_03: :smile_03:
我同你咪係咁一樣ON99咁晌度做打手....你有分別咩?
有分別就唔好回我吖笨....打手~~~~HAHAHA

引用:
原帖由 方偉賓 於 2010-1-20 13:42 發表 查看引用來源
團長先生, 請問你中文程度有多少? 想問一下,你知不知什麼叫內地夜遊討論區呢?明眼人都看得出你在宣傳自已的夜遊團, 現在除了你的槍手寫所謂報告, 現在還加上你自己的事, 你真的當這裡是自己的網誌嗎?有理其他在此的人 ...
師兄你何需咬文嚼字呢?呢個版都係卑人上嚟吹下水,講吓系內地既見聞,唔需一定吓吓講夜晚點樣滚,點樣扑嘢才算符合罷!
至于感受問題,每個人都有言論自由,人家亦沒有提及你,又何需要去刻意針对人呢?你不喜欢就当佢冇到就是了,对吗?

嘩...突然咁有益身心既...好似幾好玩咁喎...:smile_o12:

引用:
原帖由 lala_city 於 2010-1-20 12:47 發表 查看引用來源
:smile_53: 不招人妒是庸才...樓上唔知邊位妒忌人ge ching..樓主會好多謝你ge支持及讚許
咪係,絕對支持COPY團長:smile_42:

下次再跟團長你團的話一定要帶埋我食好野:smile_42: ( 包括樣靚身材正服務好嘅女同特色好味又抵食的食物:smile_40

埋單每人盛惠100大元!食燒雞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆