上一頁下一頁
發新話題

d人厚顏無恥真係激死我~~~~~ 已有結局~~ P5 #62 下戰書 p6#79有戰書結果

收藏  |  訂閱
91  20.4k

引用:
原帖由 wildcatcat 於 2010-1-20 01:36 PM 發表 查看引用來源

我四十歲啦~~~
唔好理個d人啦....
我都成日收PM...
個d咩問我食唔食腸...
夾唔夾腸...
我睬佢都傻

引用:
原帖由 wildcatcat 於 2010-1-20 01:35 PM 發表 查看引用來源
成日就有呢d師兄既pm..............

....我又想幫你按摩喔.....唔收錢,,,,哈哈..         2010-1-20 12:57 PM

哈哈  見到你post的.. 那個人pm 真是......
如果要按 不如我幫你 唔洗$啦  哈哈哈~~~~~~~~   201 ...
你答返佢,不如我幫你按,收返$300/hr

回左先睇先:smile_30:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2010-1-20 01:38 PM 發表 查看引用來源

唔好理個d人啦....
我都成日收PM...
個d咩問我食唔食腸...
夾唔夾腸...
我睬佢都傻
呢d算唔算性騷擾呢~~~

引用:
原帖由 菲立斯 於 2010-1-20 01:42 PM 發表 查看引用來源

你答返佢,不如我幫你按,收返$300/hr
三千我都唔製呀

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2010-1-20 08:21 AM 發表 查看引用來源

你唔係已經有個最好的?仲想再找?

佢自己send pm比我架姊妹~~~:')

引用:
原帖由 carey_tang74 於 2010-1-20 06:00 AM 發表 查看引用來源
@@我想知你點按11個鐘多d~
有陣時......你唔明女人........M黎之前後........都係想有隻大手安撫下............

而家真係咩人都有:smile_o08:

引用:
原帖由 芒果神 於 2010-1-20 11:07 AM 發表 查看引用來源
我覺得無問題wow,佢又無搵槍逼你,你覺得貴可以不要架。

你去買一個LV袋,難道要去同個sales話深圳A貨差不多品質是你價錢的十分之一咩。
問題係如果佢轉一轉用詞會唔會令人舒服D呢? 佢即係踩緊其他人, 變相踩埋我~~~因為我一直搵緊佢口中唔懂按摩既人去服侍自己~~~~~

佢究竟明唔明我地D老女人要咩?

引用:
原帖由 wildcatcat 於 2010-1-20 01:59 PM 發表 查看引用來源

問題係如果佢轉一轉用詞會唔會令人舒服D呢? 佢即係踩緊其他人, 變相踩埋我~~~因為我一直搵緊佢口中唔懂按摩既人去服侍自己~~~~~

佢究竟明唔明我地D老女人要咩?
良好的溝通技巧真係非常重要呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆