上一頁下一頁
發新話題

CP伏特加歐州國際又大一歲溫女又多一年生辰團

收藏  |  訂閱
137  7.4k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-22 09:52 AM 發表 查看引用來源
真係唔錯..不過有時真係唔同時間有唔同效果,:smile_o12:
您早去佢遲返工或比人一早Mak 左,咪無計啦..:smile_o06:
咁你咪 坐多幾個囉

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-12-22 15:03 發表 查看引用來源

咁你咪 坐多幾個囉
嘩...唔係嗎..咪比您牌

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-22 05:07 PM 發表 查看引用來源

嘩...唔係嗎..咪比您抄牌
有都你先抄啦....幾時到我們呀 ....何況1/2佢唔醉都幾難!!!

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-12-21 08:00 PM 發表 查看引用來源

一於5、15、20啦,睇下又有幾得。
唔係呀嘛師兄...小弟成個月先得一千幾百上來玩:smile_42: ......點坐5、15、20呀!!:smile_38:
不過...睇下又冇防. ....況且你叫2個我先把你搞醉...咁咪可以.....

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-22 09:52 AM 發表 查看引用來源
真係唔錯..不過有時真係唔同時間有唔同效果,:smile_o12:
您早去佢遲返工或比人一早Mak 左,咪無計啦..:smile_o06:
度度都係啦:smile_45: ....尤其是星期五,六:smile_38: ...有時男重多個女:smile_27: ...想搵好野都真傷腦筋兼眼力:smile_39:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-12-22 18:05 發表 查看引用來源

有都你先抄啦....幾時到我們呀 ....何況1/2佢唔醉都幾難!!!
基本上正常賽果,團長,I兄,f兄都一定醉 ,
起碼有 4-6 個 囡囡要照顧,所以我當日會比較忙.:smile_47:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-23 09:25 AM 發表 查看引用來源

起碼有 4-6 個 囡囡要照顧,所以我當日會比較忙.:smile_47:
甘你要盡盡人事啦:smile_o10:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-12-23 11:13 發表 查看引用來源

甘你要盡盡人事啦:smile_o10:
我又想起您陰陰笑個樣了:smile_35:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-23 09:25 AM 發表 查看引用來源
辛苦晒你喎 :smile_45::smile_45:

P.S. : 有冇收到我 pm?

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-23 11:25 AM 發表 查看引用來源
我又想起您陰陰笑個樣了:smile_35:
乜唔係淫淫笑先啱咩 :smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆