上一頁下一頁
發新話題

記一次學生時代比人破處的經驗p.1/(宿舍)p.4/(戶外)p.9

收藏  |  訂閱
168  69.7k

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 12:43 PM 發表 查看引用來源
讀大學一年級時,只有19歲,仲係處女,果時係網上識左個男仔,讀同一間大學,同佢見過兩三次面之後就拍拖喇。

拍拖既第二日,星期六黎,佢叫我上佢屋企玩,咁我就著到好靚咁去搵佢,佢屋企又大又靚,我地入左房, ...
妳好!寫得好好!第一次?難忙經?是好深刻的...
希望能有幸認識你!pm me

引用:
原帖由 11181119 於 2009-12-11 01:39 PM 發表 查看引用來源
好好feel,第一次永遠都好難忘,我既第一次都好難忘,因為緊張到早洩......凸=.=瘀到爆

幾耐呀?

引用:
原帖由 lifehunter 於 2009-12-11 02:56 PM 發表 查看引用來源
第一個,多數都吾會forever.

開心過就算啦。
果時好傻呀,都唔知佢會咁

:smile_o10: 大把人比妳更天莫
過去左,未當exp囉

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 04:22 PM 發表 查看引用來源

幾耐呀?
=.=點答你wo...咁瘀
最記得果次第一次見到少女裸體,前奏就做左好耐,因為愛撫左好耐先進入,入左2分鐘都冇就完事......瘀

樓主當日都好易呃咁喎

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 12:43 PM 發表 查看引用來源
讀大學一年級時,只有19歲,仲係處女,果時係網上識左個男仔,讀同一間大學,同佢見過兩三次面之後就拍拖喇。

拍拖既第二日,星期六黎,佢叫我上佢屋企玩,咁我就著到好靚咁去搵佢,佢屋企又大又靚,我地入左房, ...
好support +卜吓先:smile_o06:

引用:
原帖由 11181119 於 2009-12-11 05:01 PM 發表 查看引用來源

=.=點答你wo...咁瘀
最記得果次第一次見到少女裸體,前奏就做左好耐,因為愛撫左好耐先進入,入左2分鐘都冇就完事......瘀

你又會識除人地d衫既

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-12-11 05:29 PM 發表 查看引用來源
樓主當日都好易呃咁喎
yes....:smile_27:

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 05:50 PM 發表 查看引用來源

yes....:smile_27:
咁家下又易唔易呢:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆