上一頁下一頁
發新話題

好耐冇見, 中學同學的前女友

收藏  |  訂閱
40  24.2k

引用:
原帖由 ben1688 於 2009-12-10 11:37 PM 發表 查看引用來源
32E.大到可以夾死樓主你哦
我啜佢lin lin時, 佢太肉緊咁禁我個頭, 搞到我差d窒息

引用:
原帖由 托BB 於 2009-12-11 07:42 AM 發表 查看引用來源
monique我細個既夢中情人,細個發夢個時都比左唔小子孫佢,
有32E 既monique :smile_47: ,今晚睇下有冇機會夢中見先.
我都係, 嗰時仲係十o靚歲, 成日都喺d yes或者係報紙搵佢地相黎打飛機, 仲要射d精落
呢個假monique仲有好多野我未玩過, 好想keep住, 不過佢唔會下下出黎都搞野, 所以都要比多d時間

哇!禁鬼燃爽。隔佐禁多年都有得食返。

引用:
原帖由 mikewang_50 於 2009-12-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
哇!禁鬼燃爽。隔佐禁多年都有得食返。
其實好多時都係個mood到, 如果喺街撞到都未必會相認,
但係bar度撞到, 咁佢又靚女, 加上好多好多女仔都會喺酒精影響下
做出好多佢平時唔敢既行為, 我以前有女朋友因為飲左酒
同人上左床, 但因為好內疚, 同我講, 而我接受唔到而同佢分左手,
所以喺bar飲野真係大膽少少都好多機會搵到食

32e very gd~

引用:
原帖由 zzrck 於 2009-12-16 12:04 AM 發表 查看引用來源
32e very gd~
我仲未比佢夾爆過, 而家轉左同佢同台, 成日都會同佢喺電話d text同佢講咸野,
我話一定要比我爆一次佢對波

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-12-10 03:13 AM 發表 查看引用來源
夾腸加d沐浴露. 滑啫啫先正呀:smile_o05:
好易走火囉!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

good~~~~i like this

Thanks for sharing..... should share more story like this.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆