上一頁下一頁
發新話題

男人最(9)痛的報告

收藏  |  訂閱
57  4.8k

拜一拜神:smile_o01:

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-12-7 11:58 PM 發表 查看引用來源

AGREE, 雖然佢地為錢, 但係都想做得開心D
Yes,--------Yes.:smile_44:

因為樓主條楊具係藍色,d 女以為生野,所以唔做佢生意。

樓主可以預先帶定個避孕套,o甘咪唔怕囉。

引用:
原帖由 眾人佳醒我獨醉 於 2009-12-8 02:37 AM 發表 查看引用來源
屌你老鼠,有錢大能晒呀! 你都on擦膠嘅!  :smile_39: :smile_39: :smile_03: 聽你講嘢嘅文化,係人見到你都調頭走啦!番屋企面壁杉悔吓啦!...漆頭!   
我唔lun知你吊乜lun,依家係d女唔啱,你重幫d女講說話來小9我?你問吓依度d師兄上大陸叫雞係點玩啦:smile_22:

我無話我有錢大lun曬,係我依家肯比錢玩,點解佢地都唔服務我?:smile_22:

再加上我都無同d女講野,佢地已經唔lun理我,唔想做我生意,咁關我講野無文化llun事呀?:smile_22:

引用:
原帖由 canon123 於 2009-12-8 02:49 AM 發表 查看引用來源
I never have this happen.. all the girls like to sleep with me overnight and happy to have the morning Q.

too bad luck for you.
我都唔知你講乜,我用中文問,你就中文答啦:smile_27:

引用:
原帖由 meacky4144 於 2009-12-8 03:10 AM 發表 查看引用來源
你系唔系靓仔果头,人家唔做你生意:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我個樣唔差囉,大陸都有幾多女話我幾靚仔架,老實講我都42歲了,不過好多女話我似廿幾歲

唔會掛,d雞係怕對我沉船先唔做我生意:smile_41:

不過我見簡女個陣好多雞蟲個樣都好過我架喎,又唔見佢地比女玩?:smile_41:

引用:
原帖由 天真人 於 2009-12-8 03:15 AM 發表 查看引用來源
去親常仔k場,搵親d臭雞過夜,佢地次lun次都水9我唔過夜,咁證明你出嚟玩無耐啦:smile_19:  
點解咁講?:smile_41:阿叔我真係響大陸叫雞叫左7.,8年喎:smile_34:

引用:
原帖由 mexp2000 於 2009-12-8 03:28 AM 發表 查看引用來源

啊叔,可能係啊伯...
你係香港做盛行..??
睇你寫野D思維,同講野的邏輯..

你係HK應該係撈清潔,,
亦可能係地盆散工..

再唔係就係個D攞綜援,,,
死慳死抵,,排半個鐘隊,
為個特價飯盒,,
跟住撞閘,,, ...
我係做地盆咁又點?關你lun事,有錢就可以叫雞,你唔lun好響道扮正義西啦:smile_22:

你係咪就係上面d臭雞呀:smile_22:

睇唔睇到上面d師兄講咩呀?個d先係人話呀,係d臭雞怕沉我船炸:smile_22:

引用:
原帖由 深圳全球通 於 2009-12-7 11:54 PM 發表 查看引用來源
你唔識取悅佢地:smile_o01:
Agreed with C Hing said !

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-12-8 03:40 AM 發表 查看引用來源
樓主見你出帖及回應入來的其他版友之惡劣態度,我可以很快總結你的死因:
雖無過犯,臉目可憎:smile_22:
靚仔d都有罪呀?咁怕做靚仔生意怕沉船就唔好返工啦:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆