上一頁下一頁
發新話題

SP的關係

收藏  |  訂閱
73  8.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

幾年前單身寡佬嗰陣,就想玩sp,但喺揾極都揾唔到,家陣,冇機會咯,結咗婚,唔想做D對唔住老婆嘅嘢

我都十分agree你講既野~~我都身同感受到囉~~係街到望多一兩眼都唔會望~~返到矩屋企就完全係兩個人~~

引用:
原帖由 lespimy 於 2009-11-30 12:40 AM 發表 查看引用來源
SP的關係, 連最普通嘅朋友都不如...

鐘意就call你出黎做, 做完, 影都唔見, 下一次想做先蒲返頭

唔鐘意你時, msn block你, 打電話唔聽, sms唔覆

連普通朋友都唔會咁冇禮貌

唔明白點解咁多人會玩呢樣 ...
你地之前無乜溝通過咩:smile_13: :smile_13: :smile_13:
:smile_41:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-11-30 07:54 AM 發表 查看引用來源

你地之前無乜溝通過咩:smile_13: :smile_13: :smile_13:
:smile_41:
咁早呀!! day day:smile_o15:

引用:
原帖由 lespimy 於 2009-11-30 12:40 AM 發表 查看引用來源
SP的關係, 連最普通嘅朋友都不如...

鐘意就call你出黎做, 做完, 影都唔見, 下一次想做先蒲返頭

唔鐘意你時, msn block你, 打電話唔聽, sms唔覆

連普通朋友都唔會咁冇禮貌

唔明白點解咁多人會玩呢樣 ...
又未必個個會係咁既

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-11-30 09:15 AM 發表 查看引用來源

又未必個個會係咁既
知妳有個好SP啦
今日咁早呀

回覆 8# 的帖子

Agree, 唔同的人有唔同的性格。有時都要帶眼識人,唔係話有feel就嚟。

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-30 09:19 AM 發表 查看引用來源

知妳有個好SP啦
今日咁早呀
唔駛畫公仔畫出腸既!! :smile_44: :smile_45:

今日 off

咩sp黎ga????
咁都得...當係玩具多d..呢d人真係:smile_o02:
不過我同d ex sp又唔會咁喎...間唔中都會傾下計同出黎食個飯見下面...(有時好彩都會打返場:smile_o05: )
樓主你真係幾唔好彩...:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆