上一頁下一頁
發新話題

澳門莞式

收藏  |  訂閱
65  9.5k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-18 11:53 AM 發表

E 架澳門式都唔係好玩啦
大堂變左睡房 ,士仔變左南亞 人,水池就女多過仔 ,沖涼實頫住晒
的女唔正泊你簡,唔要就大大聲黑口黑面
乜都要貼士
又唔好唱到咁差吖:smile_45: ....盈哥:smile_38:

梗有例外既:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-18 11:55 AM 發表 查看引用來源

又唔好唱到咁差吖:smile_45: ....盈哥:smile_38:

梗有例外既:smile_30: :smile_30:
講黎睇睇丫 :smile_47:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-18 11:53 AM 發表

E 架澳門式都唔係好玩啦
大堂變左睡房 ,士仔變左南亞 人,水池就女多過仔 ,沖涼實頫住晒
的女唔正泊你簡,唔要就大大聲黑口黑面
乜都要貼士
不過哩兩年

馬交 SN 女....質素真係差咗:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-18 11:58 AM 發表 查看引用來源

不過哩兩年

馬交 SN 女....質素真係差咗:smile_39: :smile_39:
中山正 D :smile_47: 我試過 :smile_o12:

針冇兩頭利,去馬交玩俾貴D, 有質素及服務, 安全兼放心。返大陸玩要撞手神, 需價錢平D但有風險

引用:
原帖由 查篤撐 於 2009-11-18 04:24 發表 查看引用來源
點解師兄鐘意澳門式,到底乜野係澳門式:smile_41:
MACAU 朋友(麻鳩煩):smile_38:

自己出去食好過:smile_38: 你古羅正牌:smile_38:

澳門又嫌遠嫌老, 大陸又話驚比人拉,
咁你咪邊到都唔好去喇

reply post #20
thanks for the information.
其實只要好嘢,就算廣告有甚麼問題。都是一種資訊。不要和無貢獻的人一般見識。

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-18 11:34 AM 發表 查看引用來源

地鐵最方便,長壽站 A出口 恆寶華庭商場外面有 3號公交車總站落2蚊雞  或者打的唔跳表 8 蚊雞

渣車就黃沙大道橋底轉右湖邊正門直入

呢間真係好野黎架,星期二果日同我按係哈爾濱囡囡 :smile_47:
名稱就係 ...
Ching講個到系未有間酒bar, 3樓打保齡咖:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆