上一頁下一頁
發新話題

個friend甘樣搭免費車,真系服能左佢.

收藏  |  訂閱
41  6.5k

引用:
原帖由 dmy06 於 2009-11-16 10:12 AM 發表 查看引用來源

重有幾位"常客", 各有"瘋格", 我都服左佢地幾個咁得閒
樓主瘋格,死性無得改,吾再話9佢啦,任你睇吾過眼,佢又升到尊貴會員,吹佢吾漲。:smile_o16:

個 friend真系攪能笑 :smile_30:

Cheap 精,映衰晒,返屋企打JJ啦

出得嚟玩就唔好咁Cheap 精,影衰啲香港人.

你的fd真是.........10蚊都.....:smile_o10:

d車講明免費...       why   not

引用:
原帖由 dswai 於 2009-11-15 11:38 AM 發表
CHEAP精,留番係屋企濕鳩啦
:smile_o13: :smile_o13: 哈哈哈哈哈:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-15 01:03 PM 發表 查看引用來源
你個 Friend 就係你 !!! :smile_03:
:smile_o12: 可能係

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-11-17 11:47 PM 發表 查看引用來源
你的fd真是.........10蚊都.....:smile_o10:
100% agree........10蚊都....:smile_39:

引用:
原帖由 深港華人大飛機 於 2009-11-15 02:15 AM 發表 查看引用來源
話說個friend一出關口,
羅湖又好,皇崗又好,
都會坐個免費接駁van出去玩,
關口大小桑拿都有,
一落車都會入一入去洗手間,
問下有乜玩個d......走個陣又系甘坐返去口岸,
精到甩尾,真系服能左佢羅.

:loveliness ...
個樓主甘樣都出到報告,真系服能左佢.:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆