上一頁下一頁
發新話題

!!!!估惑大場按肩技師妙計呃傻哥小費, 小心小心 !!!!!

收藏  |  訂閱
165  18.0k

回覆 1# 的帖子

傻仔呀...
:smile_o12:

條女搵笨實, 擺到明係作鳩你

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-11-14 02:16 PM 發表 查看引用來源

咁唔通依ga打正骨人工仲高過做廠妹 ?
點解仲有囡囡做正骨 ?
又要比人抽水,又要對住d痳甩佬..

你有冇見過有人take左野去 ?
你知唔知做廠一日做幾個鐘?

一個月幾錢 ?

答案是...14-16個鐘...一個月2000左右

正骨人地無預計比你抽水....只是一班on99的人以為自己是劉華

唔比抽水就去投訴...

(個人觀感 : 女女都是人..唔好以為抽正骨女水就好威..人地都是打份工要抽水就玩ktv/nc/邪骨)

師兄第一日按骨嗎:smile_41:

引用:
原帖由 馬尼拉 於 14-11-2009 14:47 發表 查看引用來源

你知唔知做廠一日做幾個鐘?

一個月幾錢 ?

答案是...14-16個鐘...一個月2000左右

正骨人地無預計比你抽水....只是一班on99的人以為自己是劉華

唔比抽水就去投訴...

(個人觀感 : 女女都是人..唔好 ...
不過做骨妹都要返十幾個鐘  但係三千蚊... 而且未必一定一路要揼/ 一路有客..有得抖下..

wa!!! 真係有人喺正骨場抽唔到水去投訴呀 ? 自己犯規犯法 仲咁大聲投訴 ? 唔比人告返轉頭都偷笑..

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2009-11-14 01:22 PM 發表 查看引用來源
c兄.....

2舊水...買場馬都無左啦..
買場馬或者六合彩分分鐘改變命運.

不過覺得自己都係白痴.....

thats exactly ture la.........

no9咗,仲乜要後悔!:smile_39:

如果話你on9我真係驚你嬲:smile_30: 只好講句你好天真你好傻

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2009-11-14 01:30 PM 發表 查看引用來源

當我係 "富貴門 " 咁綁架 ~~~~~~
早幾日都有報紙賣

嗰阿叔比條洗頭17才靚妹綁咗

chop咗佢成七個

錢都係其次..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆