上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....CP韓式攻略!

收藏  |  訂閱
58  4.2k

:smile_13: ...有冇韓式sn????

引用:
原帖由 leegoffy 於 2009-11-10 12:38 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: ...有冇韓式sn????
SZ咪有囉,去試完出包膠!:smile_30:

呢間我同韓國朋友已經幫櫬差不多三年,好多次
算幾正宗,但唔可以話平喎!
韓國朋友話有時won低水,計落同韓國差唔多!

引用:
原帖由 魔鬼紳士 於 2009-11-10 12:41 AM 發表 查看引用來源
呢間我同韓國朋友已經幫櫬差不多三年,好多次
算幾正宗,但唔可以話平喎!
韓國朋友話有時won低水,計落同韓國差唔多!
不過平過HK就一定!:smile_30:

多謝c-hing cp韓式攻略推介...上面正是人多...人工平...香港梗係唔得啦...好似唔錯喎...揾日都要試下....:smile_30: :smile_30: :smile_38:

thanks for the dinner report...:smile_46:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-11-10 12:43 AM 發表 查看引用來源
多謝c-hing cp韓式攻略推介...上面正是人多...人工平...香港梗係唔得啦...好似唔錯喎...揾日都要試下....:smile_30: :smile_30: :smile_38:
帶唔帶女去架?:smile_30:

系wor!我都去拉番條女幫我燒燒野食做下皇帝先!

多謝給皮兄CP韓式攻略包交

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-9 10:11 PM 發表
咁要趕住唱K,點去得咁遠,星期日啦!
哈哈嗱唔係得我一個咁講ga:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆