上一頁下一頁
發新話題

同健碩男的一次

收藏  |  訂閱
170  22.8k

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-29 12:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:  放唔哂入黎, 好迫頂住…
會唔會係你細呢:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-10-29 12:08 PM 發表 查看引用來源

要忘記, 話咁易, 只係睇你想唔想啫..
好想, 想到已睇心理醫生!

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-29 12:17 PM 發表 查看引用來源

好想, 想到已睇心理醫生!
哩D技巧, 唔使睇心理醫生o既:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-10-29 12:16 PM 發表 查看引用來源

會唔會係你細呢:smile_30:
呢句又真喔, 同我做過既男人都話我窄同多汁。

我聽過較激既形容如下︰

1) 你好迫好窄, 好想X爆你
2) 越插你越出水既, 你好淫呀你
3) (啜我妹妹時) 你好多汁, 係咪好想我x你呢?

其實我覺得男人扑野時爆少少粗口都幾man, I like it :smile_44:

樓主呢個 post 真係陪晒感性呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-10-29 12:20 PM 發表 查看引用來源

哩D技巧, 唔使睇心理醫生o既:smile_30:
話時話, 試過第個男人後,開始幻想4p, 最好識既, 大家換妻:smile_40:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-29 12:24 PM 發表 查看引用來源

呢句又真喔, 同我做過既男人都話我窄同多汁。

我聽過較激既形容如下︰

1) 你好迫好窄, 好想X爆你
2) 越插你越出水既, 你好淫呀你
3) (啜我妹妹時) 你好多汁, 係咪好想我x你呢?

其實我覺得男人扑野時爆 ...
扑野時唔講淫野邊夠爽...
爆粗好平常:smile_30:
以前主奴果陣講得仲激..:smile_30:

引用:
原帖由 SUPERKILLER 於 2009-10-29 12:24 PM 發表 查看引用來源
樓主呢個 post 真係陪晒感性呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
但版友話我寫得唔夠多sex~~~

其實我覺得自己屬於妹妹「唔深」既類型, 因為我次次都被x到子宮項, 有頂住既感覺。

而扑我既男人都好溫柔, 一見到我眼濕濕好可憐既樣,就連細佬都軟埋

連射之前都問我夠唔夠.....有時我覺得溫柔得有點過份呢! :smile_27:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-10-29 12:27 PM 發表 查看引用來源

扑野時唔講淫野邊夠爽...
爆粗好平常:smile_30:
以前主奴果陣講得仲激..:smile_30:
講d黎聽下,等我興奮下丫!!!!:smile_40:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-10-29 12:26 PM 發表 查看引用來源

話時話, 試過第個男人後,開始幻想4p, 最好識既, 大家換妻:smile_40:
哈, 我覺得有10條女....1x條仔....咁先夠爽喎:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆