上一頁下一頁
發新話題

[緊急]遲下港人爭茶位,車位,廁所同的士都會比大陸人斬

收藏  |  訂閱
47  2.9k

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-10-19 18:31 發表 查看引用來源

真架...
大陸人宜家根本睇不起香港人
一有爭執
上面一吹雞,小則成仟人...大則成萬人圍你地幾個香港人
遲下可能常平某酒店...
香港人同大陸人爭一 籠蝦蛟
之後被幾仟個湖南仔一人斬一刀......
其他重 ...
你咪能 on 9 啦. 你咁能驚咪唔好出街囉. 驚你咁柒, 係街比人打能死都唔知對方係香港人定大陸人又或者台灣人呀.
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

大陸果d外省佬全部都係暴徒...

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-10-19 07:50 PM 發表 查看引用來源

請看我簽名檔!:smile_30: :smile_30:
哇, 見識見識:smile_27:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-10-19 07:50 PM 發表 查看引用來源

請看我簽名檔!:smile_30: :smile_30:
簽名檔好正!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-10-19 07:54 PM 發表 查看引用來源
係呀, 千奇唔好上去啦
YES + Yes la

禁以後上去叫G指引如下:smile_38:
服務唔好唔准嘈:smile_39:
個樣唔正唔准嘈:smile_39:
比人屈錢唔准嘈:smile_39:

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-10-19 06:31 PM 發表 查看引用來源

真架...
一有爭執
其他重 ...
咪腩上大陸囉

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-10-19 06:31 PM 發表 查看引用來源

真架...
一有爭執
其他重 ...
:smile_34: :smile_34: Ching, 拜讀大文, 現在明白物嘢叫做on9啦
  你真係唔好出街呵:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 raymond88 於 2009-10-19 07:45 PM 發表 查看引用來源
地球好危險, 返火星吧
GOOD REPLY>>>>>>>>>>>>>

去花街爭女唔怕俾人斬 , 反而怕搶蝦蛟?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆