上一頁下一頁
發新話題

做攪手難~~做旗手更難~

收藏  |  訂閱
55  4.4k

引用:
原帖由 NR4333@sam 於 2009-10-11 10:30 AM 發表 查看引用來源

果日真系有d想喊~~全程就指意曬我~最惨係帶左佢地去左第一間唔岩......再去第二間諗住佢地岩.....最終都唔岩.......果個又話夾硬簡......果個又話間場冇野直得再去.......就連部長比佢地d咭片都比返曬我.. ...
最惨個個都系公司d大佬!你都知人地系大陸當然食慣好野,深圳差野點食啊!你都吾系好磅友!

下次挑一間貴野,一間普通野叫佢自己挑邊間,推責任比佢嘛!:smile_44:

依到大把團啦:smile_40:

你好似乜都唔知唔記得咁既
帶人上去玩

一樣米養百樣人!:smile_o06:

大家聽下我講先.我就係其中一位團友.大家聽到佢講布吉338咁梗係去布吉啦!點知搭咗7,8個字車去到佢先話唔係好記得話要去問下個fd.不過唔緊要我地食住飯等.好,食完飯起程.點知佢又話都係唔係好記得,又返去問佢個fd,累我地企街3,4個字又等佢.心知不妙!返到黎問佢,你上次係唔係貓咗ga?佢先話係.大佬你唔一早講.上到去你先話唔記得要比房錢,338變588足足貴咗250,4個人加埋足足1000人仔.你一早講話588就話啫.咁我洗鬼咁遠去布吉牙.
去到羅湖,大佬我地個個都係2,3十歲,d女個個都3到尾數埋都唔夠10條女仲要好似黃x蕙,余x連咁.點簡??入到房帯套你又無講都算.又話有波推又話有牛奶又話有可樂.波推條女波都無推乜鬼.牛奶擺咗係到唔知做乜.可樂仲攪笑含住係口.......咕一聲飲落肚.之後埋牙我諗大家去咁多地方玩d女衰極一開始都坐落你到搖幾下呀.無!一黎就叫你係上面.完事後問都唔問仲做唔做就自己去沖涼.之後仲攪笑佢沖完著完衫咁到我沖啦.我沖完出黎佢問我係唔係走啦喎!喂!大佬唔好玩啦!唔通除衫再做過咩.
大家話係唔係唔掂先.唔通我仲笑住出黎讚你好介紹咩??最慘係其他團友都係咁講ma,即係唔只我條女係咁.

引用:
原帖由 happy9987 於 2009-10-13 03:05 PM 發表 查看引用來源
大家聽下我講先.我就係其中一位團友.大家聽到佢講布吉338咁梗係去布吉啦!點知搭咗7,8個字車去到佢先話唔係好記得話要去問下個fd.不過唔緊要我地食住飯等.好,食完飯起程.點知佢又話都係唔係好記得,又返去問佢個 ...
原來如此

算啦..下次你地做多d功課先上去啦...

引用:
原帖由 happy9987 於 2009-10-13 03:05 PM 發表 查看引用來源
大家聽下我講先.我就係其中一位團友.大家聽到佢講布吉338咁梗係去布吉啦!點知搭咗7,8個字車去到佢先話唔係好記得話要去問下個fd.不過唔緊要我地食住飯等.好,食完飯起程.點知佢又話都係唔係好記得,又返去問佢個 ...
7,8個字車去到 <<< You guys could have gone to CP by train with the same amount of time. The quality of the girls and the services are so much better!

引用:
羅湖間場叫乜野名呀 ? :smile_o13: :smile_o13:

你應該出發之前講句..."唔好玩唔好怪我呀"...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆