上一頁下一頁
發新話題

找換黑店

收藏  |  訂閱
43  2.9k

點解要換番港紙,今時今日身上無人仔週身唔聚財架喎!:smile_41:

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-10-2 11:40 AM 發表 查看引用來源
邊度都係o甘:smile_42: :smile_42:
緊係唔會啦, 啲豬西諗橋揾錢, 佢試吓掛個牌價咁寫牙, fuck.

我依家去果間好老實, 打張計數机收條比你對數, 咁先係波 .

位置老麥向地鐵方向行, 綠van站(去丽珹花園)前右手面, good services

Thank you for your alert.

引用:
原帖由 bonexbone 於 2009-10-2 11:51 AM 發表 查看引用來源
點解要換番港紙,今時今日身上無人仔週身唔聚財架喎!:smile_41:
都話好很:smile_04: dirty咯, 我從來唔會將人仔放入銀包, 10元20元多數豪比女啦

引用:
原帖由 diulasingsing 於 2009-10-2 11:55 AM 發表 查看引用來源

緊係唔會啦, 啲豬西諗橋揾錢, 佢試吓掛個牌價咁寫牙, fuck.

我依家去果間好老實, 打張計數机收條比你對數, 咁先係波 .

位置老麥向地鐵方向行, 綠van站(去丽珹花園 ...
呢間甘老實, 甘你又去其他找換店
.:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-10-2 12:16 PM 發表 查看引用來源
呢間甘老實, 甘你又去其他找換店
.:smile_27: :smile_27:
係奶完野依家先去牙ching

除非以後唔再上大陸,否則一定留抵人仔下次用,為乜要換黎換去俾人食價?唔明?:smile_o10:不過錢真係好dirty,你使吾晒,又唔想留係銀包,叫我啦,免為其難幫你使左佢,唔使客氣。:smile_o01:

好多都係咁㗎!要唱得多至有

引用:
原帖由 FKUMVM 於 2009-10-2 01:17 PM 發表 查看引用來源
好多都係咁㗎!要唱得多至有
唔係港轉人咯....(換一萬比高0.001), 係人仔轉港牙, 未有見過掛牌要一千以上.

Thx for blacklist....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆