上一頁下一頁
發新話題

重溫: 真軍兄 - 報告 . 詩集 (全20篇)

收藏  |  訂閱
196  31.2k

引用:
原帖由 二波 於 2009-9-29 11:51 AM 發表 查看引用來源

放心, 如果無兄弟反對我轉載, 一定陸續有來.
樓主有冇收起Happywood既文章呢?

簡直係細佬既學習對象 ~~~~~~~~~

引用:
原帖由 bonexbone 於 2009-9-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

樓主有冇收起Happywood既文章呢?
sorry, 無.

4, 早場卡拉OK送牛雜 (2004-3-5 12:30)

今日和幾個老友在羅湖早茶,飲完當然帶老友去威威,因時間尚早,只中午一時多,問老友想玩什麼?他們都說想唱K,於是想了一會便帶他們到書城後面;一向有早場開的得X坊,外面西餐廳裝修,內裡別有洞天,先開了中房然後睇女,媽咪帶了兩三輪進來,最後來的五件中;有兩件非常索(亦可能是其他三件扒襯托),當然兩個老友揀到心頭好,我亦成人之美,讓他們玩得高興,其實我今天只是陪客,所以隨便揀左件普通料,國字口面,但波很大,外表看有38C,貪過手癮嘛!!
然後當然唱歌仔、玩骰盅,我就當然唱我悅耳首本名曲…帝女花,聽到囡囡拍爛手掌,但呢處的女那裡甘心拿坐臺費,成日係咁搞我細佬,又借機話出來見識,梗係想拿小費(吊費),係咁引誘我,我當然無咁易比佢得呈,同你慢慢磨,點知佢真係坐我大脾上磨圈,我就心諗唔郁你住,等陣先教訓你,但兩位老友因功力尚淺,已開始把持不住,劍拔弓張!!似進入作戰狀態,於是便順理成章上樓入房開戰!!
首先安排兩對狗男女妥當,然後自己才入房慢慢歎!!臨入房前還吩咐兩老死無兩個鐘唔好騷擾我。第一件事當然報仇緊要,頭先條女猛磨我,見你咁大個波,第一時間渣爆你,於是使出一招雙龍出海,見識下大奶妹先,點知唔係好對路,我既猛烈一招已使出我八成功力,但佢都面不改容,而且我感到如泥牛入海,雙掌好像要比吸進去,他媽的……超級假狗,32A可作到38C,相信係峨眉滅絕既獨門易容術,條女仲好意思對住我笑話呢隻BRA好貴,係什麼新產品……水胸圍,原來罩內機關暗藏兩塊水袋,粗略估計每塊有半噸重,怪不得從外表看;真波一樣,而且行步路都識上下跳動,唉!!各兄弟以後又要提防多一種易容術,條女見我有不悅之色,馬上除去兩件重形裝甲,幸好裡面依然白淨滑溜,波細細都粉色乳頭,但可能是剛才心理陰影之影響,都懷疑是否又用易容術在波上打粉,而在乳頭塗顏色,一於用我條去試試吧,經過十五分鐘驗證後,證實堅野,起碼有個安慰獎,但條女仲閉上眼假死,仲叫我唔好停繼續啜,我先無咁傻,先沖靚涼一陣再教訓你,之後兩條肉蟲光脫脫沖涼,條女又真麻煩,又話要用洗面奶又話帶浴帽,咁我就拿拿聲自己沖先,等左陣佢出來,嘩!!本來國字口面都夠醜,洗晒D化妝仲加頂浴帽,真係唔知似邊套電視入面個春夢婆婆,佢仲飛身撲埋呢,我本來想係接觸個一剎那閃開,噠撚死佢既,但又怕愛護動物協會告我,所以唯有硬食,點知近距離一看清楚,塊面方角得幾嚇人,差點就插傷我膊頭,我心諗唔係係沖涼時又換左人嘛!!除左塊四方面,完全唔同左樣既。佢仲想嘴我添,我當然左閃右避往下游,邊咬乳頭邊出手,實行折磨死你,搞到佢扯晒大氣,我忽然諗起剛才食過辣子雞,口中仲好辣,於是就係佢唔為意時飛落去食火辣蛋撻,咦!!當我食撻時發覺,點解上面咁粉紅而下面會咁黑既??真係好似我最鍾意食既牛肺粗。原隻過期牛肺活現眼前,夠黑夠鬆而無彈性,而且外露既兩塊肺葉仲因為郁動關係而左右搖擺,製造出四級強風,吹到我我點暈浪,雖然我係鍾意食牛肺,但睇到都無乜胃口,最後只係叫條女同我吹爆草草了事,叫朋友走時仲比人笑我才一個鐘播!!我就只好苦笑。

多謝師兄,仲有無其他師兄d好野,定期出埋俾大家學下野

都係果句, 如果無兄弟反對我轉載, 一定陸續有來.

好長有排睇:smile_38::smile_38:

真係要再一次衷心多謝二波師兄你咁有心轉貼番真軍兄 - 報告 . 詩集 .

等我這些入得嚟香討遲嘅晚輩,有機會欣賞到咁精采嘅報告文章!:smile_38:

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2009-9-29 02:22 PM 發表 查看引用來源
真係要再一次衷心多謝二波師兄你咁有心轉貼番真軍兄 - 報告 . 詩集 .

等我這些入得嚟香討遲嘅晚輩,有機會欣賞到咁精采嘅報告文章!:smile_38:  
客氣, 客氣.:smile_15:

睇埋條腰更嚇人,腰間原來藏有珍寶客機後備輪胎一條,而且是放了氣的,

鬆軟而無彈性,胎紋清析易認,敢信係石橋牌既產品.......

:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆