上一頁下一頁
發新話題

我都黎傾下同老婆爆房事先(新增大嶼山之戰P.4)

收藏  |  訂閱
67  21.6k

引用:
原帖由 menjj 於 2009-9-28 01:28 PM 發表 查看引用來源

有緣瓜:smile_35:
下...係你跟住, 都叫有緣, 有d勉強喎:smile_o11:

久唔久出去relex下真係一件好事黎架~~~

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-28 01:29 PM 發表 查看引用來源
下...係你跟住, 都叫有緣, 有d勉強喎:smile_o11:
係囉...唔知點解成日撞到你

引用:
原帖由 menjj 於 2009-9-28 01:38 PM 發表 查看引用來源

係囉...唔知點解成日撞到你
係咩:smile_o11: :smile_o11:

我好鐘意問老婆(同居女友)以前同人做愛既情況? 例如佢碌野有幾大支, 插得入唔入, 係邊度做愛, 用咩招式, 有冇帶套, 有冇係入面射. 佢愈講我愈係High. 有次我問佢好唔好搵個男人做. 佢話一邊同我做, 唔會同個男人做, 不過同個男人吹........嘩.....幾識歎. 但個男人咪仲歎....???

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-28 01:41 PM 發表 查看引用來源
係咩:smile_o11: :smile_o11:
你介意:smile_41:

support左先

引用:
原帖由 chrisrebirth 於 2009-9-28 01:44 PM 發表 查看引用來源
我好鐘意問老婆(同居女友)以前同人做愛既情況? 例如佢碌野有幾大支, 插得入唔入, 係邊度做愛, 用咩招式, 有冇帶套, 有冇係入面射. 佢愈講我愈係High. 有次我問佢好唔好搵個男人做. 佢話一邊同我做, 唔會同個男人做,  ...
師兄 我同你都一樣

我亦都試過 一邊插一邊問佢以前同男友D野 嘩 爽到丫 佢一邊坐連 我叫佢幻想比個男人企係度禁住佢個頭吹 佢會話好濕丫....

真係有機會試下3/4P先得 HAHA

good :smile_46:

thx your post!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆