上一頁下一頁
發新話題

我激嬲左個QQ女

收藏  |  訂閱
44  6.5k

乘機野過第個啦傷講人

買左部腦,都未必有好收獲,想真d:smile_41:

引用:
原帖由 wctong08 於 2009-9-19 12:32 PM 發表 查看引用來源
ching..你買啦..你買左..佢就吾会叫其他ching再買..我地可以少左1樣煩..記住QQ女糸大眾的..吾糸私家菜..睇你打的就知你初入情場....交下学費啦
agree X2 !!:smile_30:

回覆 2# 的帖子

舊女唔走, 又點吃新女呢!!

加油!

個QQ妹終於搵番我啦, 原來佢自己已經買左部電腦, 上次叫我送俾佢只系講下喎, 不過而家佢又話部手機壞左沒錢買, 又話想買NOKIA 5800, 成2K幾咖. 佢又想我買俾佢, 呢次唔知系唔系又系講下咋呢

引用:
原帖由 無敵金鋼 於 2009-9-23 12:04 AM 發表 查看引用來源
個QQ妹終於搵番我啦, 原來佢自己已經買左部電腦, 上次叫我送俾佢只系講下喎, 不過而家佢又話部手機壞左沒錢買, 又話想買NOKIA 5800, 成2K幾咖. 佢又想我買俾佢, 呢次唔知系唔系又系講下咋呢
你真係傻得好緊要:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 無敵金鋼 於 2009-9-23 12:04 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:  4K -> 降價到 2K
半價發售,明益你啦
引用:
原帖由 wctong08 於 2009-9-19 12:32 PM 發表 查看引用來源
ching..你買啦..你買左..佢就吾会叫其他ching再買..我地可以少左1樣煩..記住QQ女糸大眾的..吾糸私家菜..睇你打的就知你初入情場....交下学費啦
咪傻啦
D女左手收左你D貨,右手又可拎去賣套現
跟住又可叫番其他老襯買過,繼續賣賣買買
好過打份牛工得一、二千蚊薪水

唔係熡主的經歷好笑, 係各位大大的回覆好笑...呵呵...

上了在送,這樣比較安全啊!跑了也吊過啊!

引用:
原帖由 len226 於 2009-9-26 06:50 PM 發表 查看引用來源
上了在送,這樣比較安全啊!跑了也吊過啊!
上左都唔送:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆