上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐......

收藏  |  訂閱
152  20.2k

引用:
原帖由 flashbee 於 2009-9-17 06:48 PM 發表 查看引用來源
妳是否無愁樓主真身?
再度重出江湖?
咁都比你識穿:smile_44: :smile_44: :smile_44:

回覆 1# 的帖子

多謝樓主分亨,請再繼績發表、謝謝!

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-17 05:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_45::smile_45:

拆夥 law ,

打多咁字係借口姐,

真係中意一個人,
唔會下下計較邊個煮, 邊個食, 做人咁計較, 正一小氣鬼 :smile_30:

用廚師同自己煮的比喻就非常錯:smile_35:
...
食色性也
你明唔明白?

引用:
原帖由 shunhyiu2 於 2009-9-18 12:36 AM 發表 查看引用來源

食色性也
你明唔明白?
佢應該唔多明囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

hi, 樓主想搵對手嗎??

引用:
原帖由 heaethan 於 2009-9-18 11:50 AM 發表 查看引用來源
hi, 樓主想搵對手嗎??
no thank you !!!!!!!!

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-16 10:14 PM 發表 查看引用來源
呢個topic係籠底摷出黎既,
曾經睇過既, 請勿 XYZ, thx

請左個廚師番o黎做咩重要自己煮,有咩理由喎!!

在此奉勸各位先生/女士,唔好長期同你另一半"say no",因為出面o的食店係叫咩有咩,唔會"say no" ...
無愁姐  咁妳呢輪係咪食自助餐多左呀

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-16 10:14 PM 發表 查看引用來源
呢個topic係籠底摷出黎既,
曾經睇過既, 請勿 XYZ, thx

請左個廚師番o黎做咩重要自己煮,有咩理由喎!!

在此奉勸各位先生/女士,唔好長期同你另一半"say no",因為出面o的食店係叫咩有咩,唔會"say no" ...
BINGO  完全認同, 百分百布理

哈哈哈, 呢個比喻真係好貼切

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2009-9-18 01:37 PM 發表 查看引用來源

無愁姐  咁妳呢輪係咪食自助餐多左呀
no la, 呢排多數請老公食殘廢餐, 你無睇咩??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆