上一頁下一頁
發新話題

唱k唱出禍~~~

收藏  |  訂閱
103  14.2k

真又好假又好,樓主都係想講上到去唔好咁寸,假係自己羅黎丟

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-16 01:52 AM 發表 查看引用來源

呢1個月既事
有你份

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-16 01:46 AM 發表 查看引用來源
話說有班師兄正大唱k唱到醉曬:smile_27: ,旁邊當然囡囡相伴:smile_47: ,點知突然有一隻肥ko單拖入房,仲大聲問:你地喺度做セ?
師兄A大聲回應:唱k呀,唔通演講咩!:smile_o02: 即時有人爆笑!:smil ...
茶餐廳食野都會比人捉,唔好老作啦 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 love20031606 於 2009-9-16 05:55 AM 發表 查看引用來源
唱k都犯法?   冇証冇據咁捉   都真係幾亂黎喎
係咁捉, k 場都執笠啦:smile_30: :smile_30:

嘩 ... 乜你 D 朋友咁勇呀 .... :smile_42:

引用:
原帖由 zhumuo 於 2009-9-16 09:48 AM 發表 查看引用來源
請問地點?我相信唔會係CP 同 CA?

我信,因我試過,多年前係太平,當時有嚴打毒,當年重拉左好多港燦,假日,農全,猩河會 ... 相信有D老嫖都記得,由市公記帶隊,一隊兵咁駐係太平,晚晚掃場, 頭炮就係第一High  ...
C兄, 千真萬確,我撐你,當年我在虎門想去打桌球都唔敢,唯有同班廠佬晚晚打牌.

我就唔係好信:smile_39:
不過都多謝啦:smile_38:

多謝 c 兄 報告:smile_38:

Thanks for report!!

梗係唔信啦

如果你地真係咁寸d公安?
係唔信d公安唔做鳩你班傻仔呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆