上一頁下一頁
發新話題

cp平台王之2日2夜之旅

收藏  |  訂閱
101  5.9k

thx good bother

引用:
原帖由 王小白 於 2009-9-15 06:42 PM 發表 查看引用來源

我邊度有啊,我難得坐條女,點知條女坐系你條女旁邊唔理我。。。我咪同你玩咯,你成日贏我仲講:smile_o05:
同是天涯淪落人 哈哈 你唔係坐山東妹架咩 :smile_o14:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-9-15 06:51 PM 發表 查看引用來源
推爆你:smile_o02: :smile_o02:
多謝哂團長支持 :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-9-15 08:01 PM 發表 查看引用來源

同是天涯淪落人 哈哈 你唔係坐山東妹架咩 :smile_o14:
坐咩啊,我推唔倒jar。山東妹入黎后,我本來坐個條廣西妹面仲黑的tim:smile_o08:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-9-15 05:47 PM 發表 查看引用來源
小七條女啦:smile_22::smile_22:
咪臭系 对d g仁慈 即系对自己殘忍

多謝平台苦盡甘來報告:smile_o10:

引用:
原帖由 王小白 於 2009-9-15 08:08 PM 發表 查看引用來源

坐咩啊,我推唔倒jar。山東妹入黎后,我本來坐個條廣西妹面仲黑的tim:smile_o08:
原來係咁 我地一直以為你係坐山東妹...

弓起  c hing 可以標番個尾彩!!:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-9-15 06:00 PM 發表

你個小白... 果日真係俾你劈到我頭都暈埋 攪到我掛住同你玩 俾馬仔寸我 唔敢單挑 :smile_o03:
我一向都係尊打落水狗架啦:smile_o01:

LADY出包膠要頂下既...哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆