上一頁下一頁
發新話題

頭先搭車見到有女離哂罩!

收藏  |  訂閱
62  30.8k

成日見la
:smile_34: :smile_34: :smile_34:
hehe

引用:
原帖由 newtommyho 於 2009-9-14 02:35 PM 發表 查看引用來源
頭先搭巴士,好多人,無位坐要企,迫下迫下就去左一對疑似大學生既男女既後面 (佢地係坐低既)。條女件tee開得好低,咁我企係後面就睇到哂佢個bra啦。
條女個波唔係好大,我想只係有A cup,但衰在佢又帶個cup size 大 ...
只係有A cup有乜好睇呀?得兩粒黑子!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

唔錯wor:smile_34:

引用:
原帖由 starbucktech 於 2009-9-14 10:04 PM 發表
個女仔靚唔靚先?
大學學生妹一件,個樣過得去啦。

引用:
原帖由 七擒七縱 於 2009-9-15 12:34 AM 發表

你又好啦,我從來沒有看過離罩,只看過露bra
露bra夏天日日都見啦,係露點就少d機會見

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-9-15 10:17 AM 發表
只係有A cup有乜好睇呀?得兩粒黑子!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔黑既,都pink pink 地!

引用:
原帖由 newtommyho 於 2009-9-14 02:35 PM 發表 查看引用來源
頭先搭巴士,好多人,無位坐要企,迫下迫下就去左一對疑似大學生既男女既後面 (佢地係坐低既)。條女件tee開得好低,咁我企係後面就睇到哂佢個bra啦。
條女個波唔係好大,我想只係有A cup,但衰在佢又帶個cup size 大 ...
CHING你對眼都好厲害woo, he he!
thx for sharing!

引用:
原帖由 newtommyho 於 2009-9-15 11:25 AM 發表 查看引用來源

唔黑既,都pink pink 地!
pink pink 地,有無lin毛呀?

引用:
原帖由 newtommyho 於 2009-9-14 04:23 PM 發表 查看引用來源

係就係麻甩,但我又無烏低身去裝人,唔算變態姐!
有得睇唔睇,好side料姐!
同意,有道理,睇下令對眼舒服好多~!

thanks for share

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆