上一頁下一頁
發新話題

有無人喜歡,要條女著裙...

收藏  |  訂閱
44  5.0k

中女唔係會要多d ga咩??
ha, 伙好彩, 佢又肯比你咁開波wor
有無撕爛對絲襪ar??
咁射左去邊先??
引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-15 12:54 AM 發表 查看引用來源
其實...老婆已是中女一名,都ng太喜歡扑野,次次都係我request,剛剛都有開波,因見到佢今晚返泥時,着左漆皮高跟,我即硬,拿拿声鏱佢埋牆,佢彎身向前,我企後面用狗仔屌,我一路un住屌,佢對漆皮高跟會gi gi  ...

引用:
原帖由 cantona777 於 2009-9-3 03:18 PM 發表 查看引用來源
要條女著裙,站立推車

仲要推車時候,打條女女patpat

好正

梗係有啦!! 成日都會同女友講,話佢著短裙、迷你裙好靚好吸引!仲會同佢去買迷你裙,所以佢好多迷你裙,夏天好多時都著,OL短裙、校服裙乜都試過、著住嚟做正爆!

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-10 23:04 發表 查看引用來源
不能叫索,ok咁la,我又較喜歡西裙+絲足,夫婦性生活算合拍ge. 你呢? 愛女友穿裙+絲?ma?
唉!我冇你咁好彩啦!我女友話唔會接受婚前性行為,有得睇,冇得搞。敷Mask又話有損佢自尊,認真把鬼。

梗係想啦 再加t-back就正到爆

引用:
原帖由 bo2yoho 於 2009-9-15 09:40 PM 發表 查看引用來源
中女唔係會要多d ga咩??
ha, 伙好彩, 佢又肯比你咁開波wor
有無撕爛對絲襪ar??
咁射左去邊先??
我又ng覺ar,但佢月ng肯,我就月想屌,鬼唔望佢做咗弟d馬nut佬打飛机的對象,其實老夫老妻,有得比我屌就算lu,有時都玩撕爛絲襪ge,因佢會提我:"對襪喺bank鈎爛左,要撕就c呢對 la",我埂ng同佢客氣,撕爛絲襪嘅西位,撥埋佢條黑透底衭一邊,又是用狗仔屌佢,不過例牌不准剝裙,即連裙/高跟被我un住屌.

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-16 21:36 發表 查看引用來源
我又ng覺ar,但佢月ng肯,我就月想屌,鬼唔望佢做咗弟d馬nut佬打飛机的對象,其實老夫老妻,有得比我屌就算lu,有時都玩撕爛絲襪ge,因佢會提我:"對襪喺bank鈎爛左,要撕就c呢對 la",我埂ng同佢客氣,撕爛絲 ...
勁喜歡你的露骨經驗. 真係獲益良多

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-16 21:36 發表 查看引用來源
我又ng覺ar,但佢月ng肯,我就月想屌,鬼唔望佢做咗弟d馬nut佬打飛机的對象,其實老夫老妻,有得比我屌就算lu,有時都玩撕爛絲襪ge,因佢會提我:"對襪喺bank鈎爛左,要撕就c呢對 la",我埂ng同佢客氣,撕爛絲 ...
我都鍾意咁玩喎

我鐘意女友穿緊身西褲,做前戲個陣隔住褲摸好正!

引用:
原帖由 philipyip72 於 2009-9-29 11:03 AM 發表 查看引用來源
我鐘意女友穿緊身西褲,做前戲個陣隔住褲摸好正!
近排刀覺d OL 着低腰貼蘿西衭幾正,有D現晒底衭印TIM,但屌個陣咪要先剝鞋,再除衭LAW, 係公園屌唔到WOR.

正呀,將佢條裙扯上佢條腰,拉佢條底底落佢膝頭哥,然後就抱住佢pat pat 插入:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆