上一頁下一頁
發新話題

SZ 三大高級機場隨筆 - FY, YG, LDF

收藏  |  訂閱
73  12.3k

樓主好有心機寫野!
Thanks
:smile_38:

多謝無相分享

多謝咁多位師兄支持!

引用:
原帖由 w38 於 2009-9-3 04:58 PM 發表 查看引用來源
無 tpy :smile_04:
TPY 應該算係正骨場吧.....:smile_41:

多謝c-hing好有心機寫既報告...呢三個場近排都少去啦...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 得意小龍仔 於 2009-9-3 05:02 PM 發表 查看引用來源
高級極都係機場:smile_19:
我間間都未去過,
都係去CP/CA/DS呢D,
上得去都唔爭在幾舊水,
d機場唔知有乜好玩,
我去玩哂十幾式連車錢食飯一般都係600-800蚊.
有時唔可以去到CP/CA/DS 嘛,
近極來回都要another 一個鐘啦!
有時機場都有機場好玩o既.....

引用:
原帖由 blueflash1972 於 2009-9-3 05:48 PM 發表 查看引用來源

ching 呢篇詳細分析要SUPPORT下:smile_o12:

但係到我有野唔明。我去符水有試過抽獎但唔中。CHING講 "就算當次唔中下次再幫襯都可以平50蚊" 係點用呢? 符水有張 現金卷比番定係點呢?  請指教。

謝謝
以前唔中就係唔中, 係近呢次先唔中都有安慰獎咋!

引用:
原帖由 olddude 於 2009-9-3 05:49 PM 發表 查看引用來源
高級機場應該提下華僑城的wkho 掛?  普通房都198 加200 小費. 女應該係全深圳最高級. 真係培訓成個月先比上鐘., 禮服談吐是5星級數. 不過都係..太撚貴了~

我知道全國最貴的機場應該是上海了, 最高級的是8舊一機,  ...
HJHA 呢類唔算高級機場, 應該叫豪華機場喇.

不過佢都未算最甘, SZ 最甘應該係聖廷苑大白豚, 未記錯好似係 200+500.
早幾年o的女真係好得, 不過唔係我呢o的工薪一族去喇!

thx very much for your report, which 's made  by heart. U got 100 marks.

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-9-3 07:33 PM 發表 查看引用來源

一山還有一山高 , 樓主講個三間 , 只係多港佬常去 , 真係貨比貨 , 最小皇馬都會唔會差過樓主講個三間 !

:smile_o10: :smile_o10:
各人有唔同玩法, 小弟一向都唔鍾意正骨邪dup,
再講皇馬都係日頭有特價,
我寧願比多少少, 起碼o的service 唔使估估o下嘛!:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆