上一頁下一頁
發新話題

至腩憎按正骨唔比小費(或比小小小費)技C

收藏  |  訂閱
292  20.4k

冇問題, 咪唔幫親囉, 我都冇係深圳東莞按摩好耐, 就係唔鍾意d又按得唔好, 又要tips的廢柴 :smile_45:

引用:
原帖由 風花雪月男 於 2009-8-26 09:34 PM 發表

求X其按都要俾50呀:smile_o10:+ 唔x識按都要俾50架!
如果公會咁定咗

我都轉做技師喇:smile_o10:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-26 10:02 PM 發表 查看引用來源
如果公會咁定咗

我都轉做技師喇:smile_o10:
你轉做技師~我要推油:smile_04:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-26 10:05 PM 發表 查看引用來源

你轉做技師~我要推油:smile_04:
禾要爆菊:smile_47:

回覆 1# 的帖子

鍾意俾就俾 ... 唔鍾意俾就唔俾 ... 吹咩 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 fat-tiger 於 2009-8-26 08:58 PM 發表 查看引用來源
謬誤二:
好多ching 話予其比$50技C都黑面, 不如唔比, 所以就以後唔比技C tips, 呢个係倒果為因既cheap精嘅籍口, 因為你未比tips前个技C又點會對你黑面.
D唔比tips嘅Ching講到大條道理, 其 ...
C兄,你說緊我的post呀,,我係沒你甘有錢,,但我一定去得起豪埸,,至于邊個cheap,,係到講就沒謂,,大家一齊拿10万出來去買張咭,再係到各請10位C兄去做SPA,小費簽$500,你敢,我陪你,,你唔敢,唔好係到說到自己甘偉大

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-8-26 10:19 PM 發表 查看引用來源
C兄,你說緊我的post呀,,我係沒你甘有錢,,但我一定去得起豪埸,,至于邊個cheap,,係到講就沒謂,,大家一齊拿10万出來去買張咭,再係到各請10位C兄去做SPA,小費簽$500,你敢,我陪你,,你唔敢,唔好係到說到自己甘偉大
我知你最豪.......講埋D明知唔會做嘅嘢:smile_45:

樓主我有少少懷疑你係咬老軟,
靠技師D小費開飯既,如果唔係既話,
香港人比幾多Tips關你春事麼....:smile_30:

"根本上人工是零, 實際的收入是tips, 所以tips是一定要比,"......唔好聽條人亂鳩咁噏; c-hing 係咪有病?咁撚樣比小費, 嚴重影響深圳骨場業健康正常發展

引用:
原帖由 fat-tiger 於 2009-8-26 10:26 PM 發表 查看引用來源

我知你最豪.......講埋D明知唔會做嘅嘢:smile_45:
甘就細碼縮細,,你話點就點,,言出必行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆