上一頁下一頁
發新話題

(^.^)"

收藏  |  訂閱
891  36.5k

引用:
原帖由 sn達人 於 2009-8-25 12:19 AM 發表 查看引用來源

果班友仔思想守舊 ...話接受唔到喎:smile_45: ....919要同joe哥玩雜交:smile_47:  ....係呢...你果日條公仔妹發展如何
其實佢係隔離房既,我係走廊見佢又高又公仔樣,緊係要同佢爹下啦,點知佢又肯入來我地房玩啊!後來先知佢唔係囡囡,係另外新開既匯潮KTV既媽咪,果日放假去玩,後來埋單,我話開房,佢又唔肯,跟住唯有去食宵夜啦,邊食邊繼續飲,食完佢突然話上去佢屋企看電視,我即刻細佬控制腦袋,置自己的人生安全於不顧,大大聲講﹕「好呀!」...........之後同佢係CA玩了三天!後來,佢有講見我地房有十五、六個男人,本來想溝下客,點知比我反溝!:smile_o11:

至於我個FRIEND個漂亮清純囡囡,最後始終只肯1Q,死都唔係過夜,唉!:smile_o02:

^^

去唔到都支持一下c-hing....玩得開心D啦...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-8-25 12:46 AM 發表 查看引用來源
去唔到都支持一下c-hing....玩得開心D啦...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
好的!:smile_o12:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-25 12:44 AM 發表 查看引用來源

其實佢係隔離房既,我係走廊見佢又高又公仔樣,緊係要同佢爹下啦,點知佢又肯入來我地房玩啊!後來先知佢唔係囡囡,係另外新開既匯潮KTV既媽咪,果日放假去玩,後來埋單,我話開房,佢又唔肯,跟住唯有去食宵夜啦 ...
媽咪都媾到~:smile_o12:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-25 12:44 AM 發表 查看引用來源

其實佢係隔離房既,我係走廊見佢又高又公仔樣,緊係要同佢爹下啦,點知佢又肯入來我地房玩啊!後來先知佢唔係囡囡,係另外新開既匯潮KTV既媽咪,果日放假去玩,後來埋單,我話開房,佢又唔肯,跟住唯有去食宵夜啦 ...
joe哥真係溝女聖手:smile_34: ...金魚都俾你夾到...要教下細佬:smile_13: 不過你个fd唔過夜咪重好....可能過夜會驚死:smile_o16:

去唔到都支持一下c-hing....玩得開心D啦...:smile_o12:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-25 01:01 AM 發表 查看引用來源

媽咪都媾到~:smile_o12:
你唔好話你唔得啊!唔好咁謙虛啊!:smile_o11:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-8-25 01:04 AM 發表 查看引用來源
去唔到都支持一下c-hing....玩得開心D啦...:smile_o12:
收到你PM啊!:smile_o10:

引用:
原帖由 sn達人 於 2009-8-25 01:02 AM 發表 查看引用來源

joe哥真係溝女聖手:smile_34: ...金魚都俾你夾到...要教下細佬:smile_13: 不過你个fd唔過夜咪重好....可能過夜會驚死:smile_o16:
佢又點算係金魚呢?!:smile_o01:

引用:
原帖由 sn達人 於 2009-8-25 01:02 AM 發表 查看引用來源

你都係溝女聖手者

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆