上一頁下一頁
發新話題

大家幫幫忙><:"香港有無鴨店?...我想....

收藏  |  訂閱
113  6.0k

引用:
原帖由 michaelllok 於 2009-8-20 04:51 PM 發表 查看引用來源

有身邊GE朋友都叫過我去識第二個...
同佢一齊3年...佢身邊GE女性朋友都覺得佢對我唔好...
甚至可能係"英雄心態"所以話叫我同佢一齊...
期間我同佢都試過心郁郁...我又有搵佢朋友飲酒...
佢又搵自己D男同學飲 ...
但係再係咁你們的關係亦唔會長久, 你會好辛苦:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 faifai0079 於 2009-8-20 05:01 PM 發表 查看引用來源

如果要整~你要整得好先得架喎
搵網頁公司整-____-"

每個街市都有啦 你每個去下見工實揾到格:smile_45:

引用:
原帖由 michaelllok 於 2009-8-20 05:01 PM 發表 查看引用來源

不如你俾個地址我去見工...
唔想好似上次個白痴12歲細路POST相上報紙:smile_13:
:smile_34: :smile_34: you come to the front entrance of  Chung Hing Mansion...03:00am this evening,
            you can tell if you are capable for the job:smile_30: :smile_30: you should be able to find some
            customers there:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-8-20 05:02 PM 發表 查看引用來源
但係再係咁你們的關係亦唔會長久, 你會好辛苦:smile_42: :smile_42:
我由8歲開始就年年搬屋
身邊都無咩朋友GE
我中二就同我第一個女朋友一齊
呢3年都同D朋友好疏離
成日都要陪佢D FD,分左手佢D FD又唔理我
之後畢業前同第二個一齊左
但係會考完我去左第二區讀書(北區->將軍O)
以前成日放學都跑去第二區搵我女朋友(將軍O->北區)
有時夜晚去到半夜返,有時半夜去第二5點幾出門再返學
搞到升唔到中七
因為咁我咪轉校返返去近區升中六囉...
後尾因為呢樣O個樣成日嘈
我索性唔讀...佢要我陪佢去邊就去邊...
反正我以前到依家都唔多朋友所以都無咩所謂...
所以...佢可以話係我全部....:smile_13:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-8-20 05:06 PM 發表 查看引用來源
每個街市都有啦 你每個去下見工實揾到格:smile_45:
街市??我唔係賣鴨WO....

引用:
原帖由 michaelllok 於 2009-8-20 05:02 PM 發表 查看引用來源

搵網頁公司整-____-"
我都想搵多d錢~之後結婚買樓~我要錢丫~~~

引用:
原帖由 michaelllok 於 2009-8-20 05:09 PM 發表 查看引用來源

我由8歲開始就年年搬屋
身邊都無咩朋友GE
我中二就同我第一個女朋友一齊
呢3年都同D朋友好疏離
成日都要陪佢D FD,分左手佢D FD又唔理我
之後畢業前同第二個一齊左
但係會考完我去左第二區讀 ...
北區?新界北?:smile_o10:

引用:
原帖由 faifai0079 於 2009-8-20 05:10 PM 發表 查看引用來源

我都想搵多d錢~之後結婚買樓~我要錢丫~~~
:smile_o10: 做雞就話cheap ja..仲要冇得齋talking........
做鴨就唔同啦..齋talking都有錢收..有市有價:smile_o11:

引用:
原帖由 michaelllok 於 2009-8-20 05:10 PM 發表 查看引用來源

街市??我唔係賣鴨WO....
:smile_34: :smile_34: so, what do you want to sell, did you ask your parents first??
            your body is not belonging to you:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆