上一頁下一頁
發新話題

我同佢,已經年幾喇,原來幸運是我

收藏  |  訂閱
220  23.3k

引用:
原帖由 我係邪流丸 於 2009-8-18 06:33 PM 發表 查看引用來源
耶~~~笑人既:smile_o05:
:smile_o05:  耶~~~~~~~唔比人笑既

引用:
原帖由 我係邪流丸 於 2009-8-18 06:37 PM 發表 查看引用來源
好朋友:smile_o12:
我地成日都有上黎,不過入吹水區多:smile_o01:
如無意外出年聖誕節啦:smile_o05:
吹水區即係邊個區呀,唔知添

引用:
原帖由 Enterprise-a 於 2009-8-18 06:41 PM 發表 查看引用來源

吹水區即係邊個區呀,唔知添
都係在引版 係個post名黎 長期在第一頁 最多人入既就係

恭喜Sam哥同Sam嫂可以開花結果!阿鬼係到預祝你地百年好合,永結同心!

恭喜
有個安樂窩La雀仔

多謝阿鬼:smile_38:
今晚比佢見到你地D留言,會笑死者佢:smile_30:
引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2009-8-18 06:45 PM 發表 查看引用來源
恭喜Sam哥同Sam嫂可以開花結果!阿鬼係到預祝你地百年好合,永結同心!

引用:
原帖由 我係邪流丸 於 2009-8-18 05:48 PM 發表 查看引用來源
小弟係邊個?...識我果D會知架喇,至於唔識我果D,當我新仔得架啦,大家隨便....

小弟現今身在北京工幹中...不過因為今日無乜野要會開所以都~~~好得閒,而"佢"又要今晚先到...真係有D百無聊賴,所以不如開番 ...
結婚結婚結婚結婚結婚結婚結婚:smile_30: :smile_30: :smile_30:

多謝
引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-8-18 06:47 PM 發表 查看引用來源
恭喜
有個安樂窩La雀仔

蕃薯姐姐玩野:smile_30:
引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2009-8-18 06:49 PM 發表 查看引用來源

結婚結婚結婚結婚結婚結婚結婚:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我係邪流丸 於 2009-8-18 06:51 PM 發表 查看引用來源
蕃薯姐姐玩野:smile_30:
嫂嫂應承SAM哥喇:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆