上一頁下一頁
發新話題

新婚.. 性生活未能成功.. 有沒有像我這個情況?

收藏  |  訂閱
95  22.5k

relax啦就成功架喇~:smile_o07:

引用:
原帖由 yimkachai 於 2009-8-19 11:04 PM 發表 查看引用來源
55 錦就利用男士 jj會變大的道理  
一開始就插- - 條j味 味大 咪會插得入
到大左  都係插得入
未變大即係未硬啦
插得入至奇:smile_45:

引用:
原帖由 lLiizzz 於 2009-8-20 09:52 AM 發表 查看引用來源

未呀:smile_13:
不過我未試過用ky,,
有時,,會覺得自己好似好忍唔到痛咁,,(我都好想做)
但一痛就,,,,,:smile_27:
依家入左一半,,都痛到,,,唉!
其實你地有無試過
就算有痛都唔好即時退出黎呀
一直插住,不過就停止再進入
而繼續愛撫同咀咀
當你地適應左就無咁痛架喇
咁咪又繼續囉

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-8-20 01:56 PM 發表 查看引用來源
其實你地有無試過
就算有痛都唔好即時退出黎呀
一直插住,不過就停止再進入
而繼續愛撫同咀咀
當你地適應左就無咁痛架喇
咁咪又繼續囉
都試過,,我地都一直都有愛撫同kiss,,
試左幾次依家入到一半,,
但想入晒就就.:smile_27:

引用:
原帖由 lLiizzz 於 2009-8-20 09:52 AM 發表 查看引用來源

未呀:smile_13:
不過我未試過用ky,,
有時,,會覺得自己好似好忍唔到痛咁,,(我都好想做)
但一痛就,,,,,:smile_27:
依家入左一半,,都痛到,,,唉!
我同您一樣, 最叻個次都係入左一半, 只係試過一次入左一半, 都已經痛到尖叫..

我都好懷疑係咪自己有問題, 無理由其他人得, 但自已就唔得.. 係咪真係自己唔忍得痛..
個d痛唔係肚痛,頭痛, 係被斯裂的痛.. 我有硬忍住,, 但都係入唔到..

我想問您幾大呀? 您試左幾耐呀?

引用:
原帖由 lLiizzz 於 2009-8-20 02:35 PM 發表 查看引用來源

都試過,,我地都一直都有愛撫同kiss,,
試左幾次依家入到一半,,
但想入晒就就.:smile_27:
我都有, 不過時間耐左,
先生就唔可以硬好耐, 好快就要射.. 射完軟晒, 又唔可以入了..

引用:
原帖由 onlyme 於 2009-8-20 07:44 PM 發表 查看引用來源

我都有, 不過時間耐左,
先生就唔可以硬好耐, 好快就要射.. 射完軟晒, 又唔可以入了..
咁不如你試吓自慰吖
自己用d比較幼既物體插吓先
好過成日都咁掃興吖:smile_13:

引用:
原帖由 onlyme 於 2009-8-20 07:39 PM 發表 查看引用來源

我同您一樣, 最叻個次都係入左一半, 只係試過一次入左一半, 都已經痛到尖叫..

我都好懷疑係咪自己有問題, 無理由其他人得, 但自已就唔得.. 係咪真係自己唔忍得痛..
個d痛唔係肚痛,頭痛, 係被斯裂的痛..  ...
唔知係咪已經大左,,通常一入就差不多一半,,,
男朋友都有細細力咁郁,,,都唔係好痛,,但一大力/再想入晒就救晒命啦,,
我都驚自己有問題呀!!不過未睇過醫生,,冇理由唔得架!!:smile_27:

我其實未結婚呢..只不過係23歲:smile_44:
我地好少時間做,,加埋我估3,,4次左右

叫你老公試下夜襲:smile_38:

破處早啲好~~
我都係女仔 ,  但我冇咁既情況

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆