上一頁下一頁
發新話題

遲來的黑洞報告( 有相 ) 全文完

收藏  |  訂閱
149  24.3k

引用:
原帖由 vivapangpang 於 2009-8-14 00:47 發表
嘩, 間房好得呀.好正, 好舒服喎~:smile_o12: :smile_o12:
比多幾舊水架, 緊係舒服喇
張床仲舒服過自己屋企果張:smile_o01:

引用:
原帖由 regrets 於 2009-8-14 00:59 發表
個高妹好高質素wor...my cup of tea....我既女神.
佢識講白話tim架
:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 nohnoh_12345 於 2009-8-13 23:50 發表
哈哈哈哈, 點心都打格仔, 搞笑!!!:smile_30:
唔打唔得架
會扣分架

c兄 連蝦蛟都打格
唔回你都唔得啦
呵呵:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-8-14 01:01 AM 發表

比多幾舊水架, 緊係舒服喇
張床仲舒服過自己屋企果張:smile_o01:
間酒店乜名?? 要比多幾多$$??:smile_o06:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-8-14 01:00 AM 發表 查看引用來源

唔係嘛?
我差唔多個個星期都係度架喎 @@
唔係麻:smile_41: 咁你上星期係唔係度

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-14 01:10 發表

唔係麻:smile_41: 咁你上星期係唔係度
上星期我有上黎, 不過有個老相好arm arm去黑洞做助手
要幫佢手捧下佢場, 咪冇join馬生團lor

引用:
原帖由 vivapangpang 於 2009-8-14 01:10 發表

間酒店乜名?? 要比多幾多$$??:smile_o06:
星期五六盛惠人仔$328一晚
我平日拎匯華都係260咋.....

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-8-14 01:15 AM 發表 查看引用來源

上星期我有上黎, 不過有個老相好arm arm去黑洞做助手
要幫佢手捧下佢場, 咪冇join馬生團lor
我都連續好多個星期係個度啦,一係自己fd去,一係就馬生
總有一次見到你啦 :smile_30:

支持~~~~~ 有相報告:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆