上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  34.6k

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-13 04:14 PM 發表 查看引用來源

你同CHERRY SIR 好醒呀:smile_38:
:smile_o05: Cherry弟弟真叻:smile_o12:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-13 04:26 PM 發表 查看引用來源
但郭大俠點解我仲未有人要傢
會吾會係你超過左蠢蠢地呀?

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-13 04:21 PM 發表 查看引用來源

真係好多架:smile_30:
只不過你真係估吾到我好你咁多之嘛!:smile_38:
諗下便當真你咪發DREAM LA.

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-8-13 16:27 發表 查看引用來源

:smile_o05: Cherry弟弟真叻:smile_o12:
:smile_o15:  LONG TIME NO SEE WOW....HOW R U

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-13 04:27 PM 發表 查看引用來源

諗下便當真你咪發DREAM LA.
你講之嘛,我無諗架喎:smile_14:

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-13 04:24 PM 發表 查看引用來源

E句說話我懷疑係古人作出黎騙果D蠢蠢地既男人架!:smile_30:
衰人丫。你放心我終有一日實搵到人要,到時實第一時間通知你呀,但唔知你有無咁長命WAIT得到

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-8-13 04:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_o15:  LONG TIME NO SEE WOW....HOW R U
hi...幾時食飯呀:smile_o06:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-13 04:30 PM 發表 查看引用來源

衰人丫。你放心我終有一日實搵到人要,到時實第一時間通知你呀,但唔知你有無咁長命WAIT得到
咁你求神拜佛都希望我長命D呀:smile_30:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-13 04:23 PM 發表 查看引用來源

我唔小心介到手好痛呀:') :') :')
找個男人錫番......

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-13 04:30 PM 發表 查看引用來源

你好快搵到架:smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆