上一頁下一頁
發新話題

我想做男友二號

收藏  |  訂閱
123  2.7k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-11 12:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 甘話佢有聊囉.;....係度識下朋友仔吹下水...咪算囉.....
由得佢自己選擇囉...可能佢想吸收下呢方面既經驗

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-11 12:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 甘有聊呀你~~~拎自己黎玩~...
都唔算既,我都希望可以發展出一段感情,將來既事有邊個會知道喎~
我只係選擇高風險既方法去搵我理想既人~
我認為回報同風險係乘正比既.

:smile_03:
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-11 12:11 PM 發表 查看引用來源

咁再去講多2咀啦
費時教精佢:smile_03: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-11 12:16 PM 發表 查看引用來源

由得佢自己選擇囉...可能佢想吸收下呢方面既經驗
都岩

引用:
原帖由 liveofyou 於 2009-8-11 12:17 PM 發表 查看引用來源

都唔算既,我都希望可以發展出一段感情,將來既事有邊個會知道喎~
我只係選擇高峰險既方法去搵我理想既人~
咁即係你打算挑戰正選奪得美人歸呀?
你既理想情人就是要先花心, 後對你專一呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-11 12:19 PM 發表 查看引用來源

咁即係你打算挑戰正選奪得美人歸呀?
你既理想情人就是要先花心, 後對你專一呀?
比你出字快過我TIM~~~...笑死我..我本身都想打呢句

引用:
原帖由 wai(927) 於 2009-8-11 12:17 PM 發表 查看引用來源
:smile_03: 費時教精佢:smile_03: :smile_43: :smile_43:
由佢啦....佢琴日都係咁, 我都比佢話呀

引用:
原帖由 liveofyou 於 2009-8-11 11:34 AM 發表 查看引用來源
我29歲,叫joe,180cm高,唔肥唔瘦,個樣都飲得杯個隻,係young face類型.有正當職業,健談
自己冇女朋友,本身都好想有,不過到依家都未遇到,所以應徵做男友二號,
想搵29歲以下既女仔(我要求都算中等,最好成熟類型),
我第 ...
點解要做2號 :smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-11 12:18 PM 發表 查看引用來源

都岩
我地覺得錯...可能佢又覺得岩呢...始終每個人都既諗法同做法都唔同

不過最緊要既就係, 要知道自己做緊咩囉

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-11 12:20 PM 發表 查看引用來源

比你出字快過我TIM~~~...笑死我..我本身都想打呢句
我地真係夾架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆