上一頁下一頁
發新話題

慶生. part 2 #30. part 3 #50. part 4 #67.

收藏  |  訂閱
69  15.9k

薄荷香口膠先吹佢可能會好feel d  ---  會涼爽D....正呀

吹咗一陣佢拉番我上去咀我。一路咀果陣, 我諗返起佢之前問我唔係想同佢生bb一事。我個心果陣真係 – 悲從中來。我真係唔知佢treat 我as咩。Maybe SL 啦。冇結果的, 做完都冇愛的, 咁又何必呢。如果我可以係佢的太太就好了。。。一諗到呢度即刻收晒水。佢有問我”平時你用手hi下都出晒水, 點解而家咁乾既。” 我問是但應佢, 問佢係唔係唔夠濕, 插得唔舒服, 佢又話唔係。原來我的妹妹都唔係咁率性而行, 都會跟住我心入面既感覺黎反應。係呢個時候我仲用上半身來思考...

如果我可以係佢的太太就好了。。。

世界無咁多咁理想o既事情...唔好想太多啦...當你踏唔返隻腳出黎..就大件事...:smile_o03:

引用:
原帖由 美人 於 2009-8-12 12:32 AM 發表 查看引用來源
世界無咁多咁理想o既事情...唔好想太多啦...當你踏唔返隻腳出黎..就大件事...
我都知... 係呢度可以坦白講出來個心舒服些。面對他時, 我真的不知可以點樣。

可能真的是我想得太多了。

引用:
原帖由 美人 於 2009-8-12 12:32 AM 發表 查看引用來源
吹咗一陣佢拉番我上去咀我。一路咀果陣, 我諗返起佢之前問我唔係想同佢生bb一事。我個心果陣真係 – 悲從中來。我真係唔知佢treat 我as咩。Maybe SL 啦。冇結果的, 做完都冇愛的, 咁又何必呢。如果我可以係佢的 ...
你可以係佢架......:smile_13: 有機會既

引用:
原帖由 a7513907 於 2009-8-12 12:30 AM 發表 查看引用來源
薄荷香口膠先吹佢可能會好feel d  ---  會涼爽D....正呀
哈哈. 官能享受嘛~~

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-12 12:47 AM 發表 查看引用來源

你可以係佢架......:smile_13: 有機會既
多謝你。我真係好想。 不過唔知可以點。 成日搵佢又怕煩住佢...

肉體上的滿足.卻換來精神上的折磨
究竟邊樣先係妳所追求既呢!:smile_41:

引用:
原帖由 天使藍特別版 於 2009-8-12 07:29 AM 發表 查看引用來源
肉體上的滿足.卻換來精神上的折磨
究竟邊樣先係妳所追求既呢!:smile_41:
早晨呀~ 咁早上黎睇既?

早 d 抽身, 搵返個愛妳既好過啦 !! :smile_o12:
o係佢眼中, 妳根本就一個 sp 姐 !! :smile_o03:

引用:
原帖由 fiat500 於 2009-8-10 09:59 PM 發表 查看引用來源
佢上星期生日。其實都有好幾個月冇見(因為我真係唔想只係可以係酒店房見)。之前個星期我都msn問過下佢出唔出黎食晚飯,但佢既答覆係佢唔知自己幾點收工。我諗呢個都係一個男仔拒絕女仔的婉轉方法吧。

佢生日果日我 ...
可以唔用套已經好好喇!! 其實係入面出都唔係好大分別姐!!
總覺得你地既關係怪怪地!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆