上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
78  5.8k

引用:
原帖由 中小企 於 2009-8-10 05:58 PM 發表

師兄真係威

由頭到尾你講晒

人屌你,你唔敢博咀就話唔想同人嘈

call唔到人或無錢call就話唔想犯法

自己著得薯又話人著拖鞋

人又上大陸,你又上大陸,

你又巴x閉得過人幾多呢??:smile_o12:  
威又好唔威又好, 我post上網梗係我講晒架喇, 唔岩聽咪唔好回囉

唔通你出個包膠話條女幫你吹, 我話你收人$50幫人口爆再吞埋咁撚幼稚咩!!

吹水拉你!二千蚊買人隻手!通常講呢 D 說話既人就係最無用既人!係有料既話就唔駛比錢拉!算把拉!果 D 地盤佬又真係唔駛同佢一般見識既!

[quote]原帖由 6230i 於 2009-8-10 04:15 PM 發表 查看引用來源
話說早幾日同老婆上深圳食飯, 上左黃巴冇位坐就企係落車門對入個窗口位喇, 過左一陣有隻地盤狗上車, 成身臭汗孭住個背囊上車愈埃愈埋, 我老婆宿都宿唔切

條地盤狗仲出口咬人, 同我老婆講"你好撚靚女咩, 唔撚使呀" ..

阿師兄,如果人地著到西裝骨骨,但又一身臭汗又如何?

引用:
原帖由 eaglechanyw 於 2009-8-10 06:08 PM 發表 查看引用來源
吹水拉你!二千蚊買人隻手!通常講呢 D 說話既人就係最無用既人!係有料既話就唔駛比錢拉!算把拉!果 D 地盤佬又真係唔駛同佢一般見識既!
唔好下下玩踢爆好嗎?:smile_45:

有時覺得某些香港人既質素真係好不知所謂

引用:
原帖由 barlowyau 於 2009-8-10 06:10 PM 發表
[quote]原帖由 6230i 於 2009-8-10 04:15 PM 發表 查看引用來源
話說早幾日同老婆上深圳食飯, 上左黃巴冇位坐就企係落車門對入個窗口位喇, 過左一陣有隻地盤狗上車, 成身臭汗孭 ...
你撞到人, 一句唔好意思咪算囉

呢D情況我都唔要求有人say sorry, 唔出聲行返開都算撚數, 一出口就咬鳩人比著你條氣都唔順喇

不過算喇, 呢度好多人覺得無問題可能都係同一品種或者比人屌慣果種喇

總之一句講晒我唔撚好彩

你講野好撚威喎, 又夠雷氣, 不過得個講字囉, 我地唔係囡囡唔撚受呢套囉:smile_30:

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-8-10 06:15 PM 發表 查看引用來源
你講野好撚威喎, 又夠雷氣, 不過得個講字囉, 我地唔係囡囡唔撚受呢套囉:smile_30:
受唔受唔緊要,樓主出post只想要...........

自我感覺良好:smile_30: :smile_30:

二千銀搵條湖南仔買佢隻手?近來要6-8千,尋日聽d湖南仔講0既

算喇咁多位師兄回應, 我都係叮囑大家一句上去玩小心D o者, 唔好以為大陸D人惡, 上緊去扮大爺D人可能仲撚惡

話人吹水唔撚敢屌人果幾位同流合污, 祝你地時時遇到呢D撚人, 多D開鳩佢地波為民除害

係咁先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆