上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.5k

呢個好吸引post.....:smile_47: :smile_o12:

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-8-6 02:30 AM 發表 查看引用來源

is pass la
forget
now you foucs all on your baby la
ha ha ha
and me mr.no.3
哈哈係架,d注意力係去晒我個仔度架,

多謝你應徵第3愛人呢個位:smile_o09:

好啦第3愛人我要訓啦如果唔係聽日

起唔到身湊仔,有緣再傾過啦拜拜:smile_o07:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-8-6 02:33 AM 發表 查看引用來源
呢個好吸引post.....:smile_47: :smile_o12:
多謝支持:smile_o05::smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 02:33 AM 發表 查看引用來源

哈哈係架,d注意力係去晒我個仔度架,

多謝你應徵第3愛人呢個位:smile_o09:

好啦第3愛人我要訓啦如果唔係聽日

起唔到身湊仔,有緣再傾過啦拜拜:smile_o07:
happy can be your third love
see you la
hv a nice dream baby :smile_o09:

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-8-6 02:38 AM 發表 查看引用來源

happy can be your third love
see you la
hv a nice dream baby :smile_o09:
你放心啦我一定會發個好夢既:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:41 AM 發表 查看引用來源
好耐冇打過咁多字啦,如果文章唔順既話希望唔好介意啦各位:smile_o05:

我同a先生係上網識既,有晚我訓唔著後來入左交友網識到訓唔著既佢,

大家後來傾傾下岩feel之後約左第晚出黎食晚飯,我記得當晚係食西餐,

當 ...
寫得幾好喎.....

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2009-8-6 07:38 AM 發表 查看引用來源

寫得幾好喎.....
多謝支持,我打番當時發生既事姐:smile_o05::smile_o09:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:41 發表 查看引用來源
好耐冇打過咁多字啦,如果文章唔順既話希望唔好介意啦各位:smile_o05:

我同a先生係上網識既,有晚我訓唔著後來入左交友網識到訓唔著既佢,

大家後來傾傾下岩feel之後約左第晚出黎食晚飯,我記得當晚係食西餐,

當 ...
:smile_o12: :smile_o12: 撐撐!

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 01:51 AM 發表 查看引用來源

你真識講笑,我呢D小兒科啦:smile_o01:
仲有d仲及引既? :smile_o06:

都係一個美好既回憶 !!!! :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆