上一頁下一頁
發新話題

徵新朋友 18-88 ( office hour 11 - 6) 最好係囡

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-5 12:23 PM 發表 查看引用來源

有無帶手信入黎呀:smile_o10:
冇呀.................所以我都係自動消失:smile_38:

早呀~~~~
有飯食, 不過大家過個海丫.............:smile_40:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-8-5 12:29 PM 發表 查看引用來源

冇呀.................所以我都係自動消失:smile_38:
無就去搵d返黎啦...做咩要消失呢:smile_o01:

邊個肥佬鍾意鬧人架??

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-8-5 12:28 PM 發表 查看引用來源

扮咩忙呀又........:smile_45:
你估我好似你地咁咩!我低級職員黎架…:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-5 12:29 PM 發表 查看引用來源
早呀~~~~
有飯食, 不過大家過個海丫.............:smile_40:
係唔係想講不如:smile_o10:

過大海就有興趣:smile_o01:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-5 12:33 PM 發表 查看引用來源

係唔係想講不如:smile_o10:

過大海就有興趣:smile_o01:
係喎, 你明就得啦.....:smile_30:

大海你唔係成日過架咩:smile_45:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-5 12:32 PM 發表 查看引用來源
邊個肥佬鍾意鬧人架??
有機會你見到個肥佬又唔係最肥果個咪就係佢囉:smile_o12:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-5 12:37 PM 發表 查看引用來源

有機會你見到個肥佬又唔係最肥果個咪就係佢囉:smile_o12:
玩野呀:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-5 12:38 PM 發表 查看引用來源

玩野呀:smile_o02: :smile_o02:
你唔會第一日識佢嘛:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆