上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

Michelle, Bye Bye lar, 我又閃

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-8-3 08:42 AM 發表 查看引用來源
Morning, Michelle. :smile_o06: Congratulation!!!! Part 2 lar:smile_o01:
早........ 其實都好難搵........

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-8-3 09:00 AM 發表 查看引用來源
I am a good bf lei ga

Morning all :smile_38:
但你唔屬於我麻

引用:
原帖由 11711171 於 2009-8-3 08:54 AM 發表 查看引用來源

morning michelle~~
早..............:smile_35:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-3 09:01 AM 發表 查看引用來源

MM早晨

天早晨.............

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-3 09:23 AM 發表 查看引用來源

早..............:smile_35:
做野啦...得閑再探下你啦.........88.........:smile_15:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-3 08:32 發表 查看引用來源
早晨, 留返個言先, 頭先係出面望過下其他人的post, 都覺得好得意, 原來真係一個徵人的地方, 林林種種, 各色其色, 用好多有趣得意的字眼或方式去吸引人.. 好攪笑, 亦好得意

得閒過黎我個版坐下

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-3 09:24 AM 發表 查看引用來源

得閒過黎我個版坐下

好, 你有冇男仔介紹比我識...我真係好女仔來

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-3 08:37 發表 查看引用來源
我要耐唔耐係到留下言 唔係沉底, 個個走晒去地下發展..
不過我都唔想這個forum 在數月後仍存在, 希望唔會啦.
其實都有信心 自己好快搵到個拖友 (我只係話拖友)
我都只係3個月無拍拖者..

搵到男朋友就唔理朋友仔架。。。。。。:smile_39:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-8-3 09:24 AM 發表 查看引用來源

做野啦...得閑再探下你啦.........88.........:smile_15:
好, 比心機......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆