上一頁下一頁
發新話題

入唔到

收藏  |  訂閱
51  5.0k

引用:
原帖由 hong17c2000 於 2009-8-2 12:32 PM 發表 查看引用來源
坐地鐵囉:smile_13:
一上一落好麻煩
aslo出了地鐵
還要行去水立方2分鐘
所以選擇行過去:smile_o12:
:smile_o13:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-1 03:30 PM 發表 查看引用來源

有幾遠
個日先又coco park:smile_o16:
行去福田口岸:smile_o03:  
行咁遠

引用:
原帖由 起個雙飛 於 2009-8-2 05:31 PM 發表 查看引用來源
行咁遠
個幾鐘頭點都要:smile_o16: :smile_o03:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-1 03:20 PM 發表 查看引用來源
話說小第個日在福民站
同白牌電動單車佬講
水立方呀
白牌佬同我講
加下福田口岸
已經唔比電動單車進入
你過主啦
叮你個噹
加下福田口岸玩正統呀馬
的士呢....??
去過好多次水立方同德興城都無乜留意...
如果坐的士去水立方..係咪喺正門口落車??
(我次次都係坐鐵行過去~~)

水立方按摩妹妹, THANKS FOR SHARING!

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-2 05:52 PM 發表 查看引用來源

的士呢....??
去過好多次水立方同德興城都無乜留意...
如果坐的士去水立方..係咪喺正門口落車??
(我次次都係坐港鐵行過去~~)
係口岸外落
11pm後先被入

引用:
原帖由 advice01 於 2009-8-2 06:49 PM 發表 查看引用來源
水立方按摩妹妹, THANKS FOR SHARING!
你講乜野?:smile_o16:
個post講電動單車:smile_o10:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-2 07:04 PM 發表 查看引用來源

係口岸外落
11pm後先被入
咁都好.......10pm前我都會用福田口岸出入...

11pm後....即係凌晨四點都可以入.....
如果嗰時係口岸外落既話行過去都有啲驚......會唔會比人劏死牛ga....:smile_o14:

thank you cant head up report

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-2 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁都好.......10pm前我都會用福田口岸出入...

11pm後....即係凌晨四點都可以入.....
如果嗰時係口岸外落既話行過去都有啲驚......會唔會比人劏死牛ga....:smile_o14:
唔會個到治安幾好:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆