上一頁下一頁
發新話題

四川的qq女 唔知去唔去搵佢好..各位師兄俾d意見!!

收藏  |  訂閱
49  5.8k

當去旅行算便結埋婚好吖

引用:
原帖由 神風999 於 2009-8-2 09:53 AM 發表 查看引用來源

目的達成:smile_o05: 你會知道咩叫做天府之國 真係好多靚女:smile_o06:
其實我覺得深圳仲危險過四川 :smile_o16: 係d唔了解國情 亂0甘吹危險
甘我都覺得深圳危險d...話哂外省集中地......四川只系遠左d吾太方便ja!

有钱,有闲情,就去玩玩吧, 不要想着干人家的女儿,这样就会开心点。可以吃的就算是奖品好了!

唔好去.等他黎...你真的甘心急的話.就不如話當d機票錢係借住比她先的羅

唔好衝動去四川,條女可能有老公,一於等佢過來深圳ko佢

一切隨心所欲,想做就做,最緊要自己開心

引用:
原帖由 周圍閃 於 30-7-2009 11:40 發表 查看引用來源
各位師兄.小弟第一次來這裡發問..希望大家給一點意見...早一個月前..我第一次玩呢個qq..甘就識到一個qq女..她加我的..係四川

的..經過我多番測試..她不是g來..一直發展都很好..甘一個月後多既今日..我自己都有一d ...
去旅遊的心情出發,
不可有嫖客的思想,
當作去見一下朋友.

引用:
原帖由 00352keng 於 2009-8-3 04:04 PM 發表 查看引用來源

去旅遊的心情出發,
不可有嫖客的思想,
當作去見一下朋友.
認同  當識朋友law 唔係去呃西吊
講真要食囡 叫雞真係乾手淨腳:smile_30:你睇下大陸d女人地穿洲過省都來去自如
點解香港d男人0甘細膽:smile_27:

of course don't go la!!!! You can eat so many in Shenzhen, no need to waste the time & money

Shenzhen for sure!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆