上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 10:43 PM 發表 查看引用來源
我盡量覆啦~ 我唔想 post到咁長呀~~

**我有相呀...不過我唔想咁樣公開喎...
**唉...我抄到足架啦...人地一大個 聯絡方法 放左出黎都係咁啦...:smile_27:
**靚唔靚仔 , 由我做評判啦~HEHE~
咁各BROTHERS快D POST D PICS 出來比樓主評審啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  我都想睇.:smile_30: :smile_30:

**儲緊架啦~儲緊架啦~

**我儲夠果時 , 大家可能唔記得左我囉...:')
**我d fd話我眼大囉...(自然果d  唔使大眼con果d)
   同周秀娜一樣高呀~~ 170呀~~ 身材就佢好dd啦~~
** 我讀緊degree呀~:smile_38:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-27 22:46 發表 查看引用來源

靚仔我相信有
但你話唔少, 我就好懷疑

3-4咁囉
  唔係3-4打~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 10:48 PM 發表

**我d fd話我眼大囉...(自然果d  唔使大眼con果d)
170, 女仔黎講好高啦喎:smile_14:

我都讀緊書

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 10:49 PM 發表

3-4咁囉
  唔係3-4打~

咁就叫做唔少............
我以為一車車............

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-27 22:47 發表 查看引用來源

咁各BROTHERS快D POST D PICS 出來比樓主評審啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  我都想睇.:smile_30: :smile_30:

你出先

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 22:48 發表 查看引用來源

妳日日黎我就日日記得妳

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-27 10:48 PM 發表 查看引用來源

唔緊要!周秀娜一般姐,胸唔一定要大,線條比例才重要.

hahaha
聽落樓主係靚女一名
好祈待

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 10:50 PM 發表 查看引用來源

你出先

我之前說了,我有一樣唔PASS,:smile_42:  E 家棄權,唯有只吹水,不能應徵!:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆