上一頁下一頁
發新話題

竟然主動引個小朋友, 似乎我真係老啦!

收藏  |  訂閱
309  50.3k

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 01:04 PM 發表 查看引用來源
可惜無做, 可能太長時間無sex, 所以每一下吸得太肉緊, 咁就完了。不過當晚, 自己來的時候也很興奮。
洗吾洗揾人幫手先:smile_o10:
呢度一定大把人幫妳架:smile_o11:

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 01:23 PM 發表 查看引用來源

你咩年齡? 結咗婚未?
大你幾年..你望下我簽名位啦...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 12:09 發表 查看引用來源
作為一個38歲的中年女人, 似乎於論壇太老了點。不過今日公司實在無聊, 所以就一試年輕人的玩意。

我結過婚, 不過10年前離咗。之後, 一直好用心工作, 今日總算一個人可以生活。可能由於之後一直有保養, 加上 ...
Thanks for sharing.  I love 中女.

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 01:04 PM 發表
可惜無做, 可能太長時間無sex, 所以每一下吸得太肉緊, 咁就完了。不過當晚, 自己來的時候也很興奮。
時常都係自己來的嗎?用手指定玩具?

I like mature lady too

你出到聲大把人幫你:smile_35:

I like mature lady too

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-7-27 01:23 PM 發表 查看引用來源

洗吾洗揾人幫手先:smile_o10:
呢度一定大把人幫妳架:smile_o11:
唔好笑人好唔好? 呢度咁多後生女, 我又dry 又無彈性, 你地無可能睇得上

引用:
原帖由 hi9hi9 於 2009-7-27 01:30 PM 發表 查看引用來源

時常都係自己來的嗎?用手指定玩具?
主要係用工作, 令自己無多餘時間。

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 01:04 PM 發表 查看引用來源
如果當晚有支堅野始終好d~ 自捽不如肉棒呀,c姐~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆