上一頁下一頁
發新話題

cp洗太平地之我見..不喜勿插

收藏  |  訂閱
93  8.4k

Excellent! I agree with everything you said. We're customers, so we deserve better service.

師兄講得好!:smile_o12:

全中國淨是得cp一個人肉市場:smile_41:
自從覺得被搵笨七:smile_22:我就唔撚去啦,客人有選擇權,可以唔去光顧啊
其他人有被虐狂,鍾意被人玩到殘:smile_27:有佢地自由,法律冇話唔比人傻啊
13億人口,洗撚驚冇女玩:smile_45:驚下自己錢唔夠多,冇時間去玩,仲好啦
引用:
原帖由 testmodel 於 2009-7-22 09:29 PM 發表 查看引用來源
佢地當我地係老襯姐...咁我地係咪一定要笨實先?而家問題就係d囡根本唔驚搵唔到客..你唔上大把人跟住上
個個都驚食唔到野咁..呵呵女見到仲唔吊高自己黎賣...
我一個月去k玩大約係十零次左右,高峰時隔日去,你去得多 ...

回覆 1# 的帖子

well said, good point

引用:
原帖由 kenny2kenny 於 2009-7-22 08:04 PM 發表 查看引用來源
CHING, 咁沙咀又點計?

幾年前D人又話沙咀的黃業貢獻好多錢比D貪官, 佢地唔會殺沙咀.

但今時今日, 沙咀一樣已經變死城.
東莞會唔會有一樣的命運?
三沙一水冇錯係風光到一時無兩..始終運作模式同規模唔似東莞等地
可惜始終係城中村.入面d場以我了解有冇牌都唔知..上邊要整頓絕對唔係一時之氣..有冇內情真係唔清楚,記得出事前CCTV高調派記者去考察
呵呵你南方堂堂經濟特區入面既小村竟然係咁既..黃賭毒乜都齊.仲得了?大佬CCTV阿,出左街姐係阿爺要做野拉...話知你之前係邊個照..即刻收皮
被拘捕既''嫖客''囡囡''首次高調遊街示眾換句話講就係一鋪清袋..連根拔起,以前其它地方同類既事上晒報(例如0架仔集體遊珠海,台胞CP聯誼,空中飛人墮地致死等)都係洗太平地一排,鮮有拉人封鋪,
而東莞情況有D唔同, 第一佢唔係特區,又唔係省會,夾左係中間..黃業發展全靠外商開始..大批外商設廠令附近發展迅速...呢D高消費娛樂絕對唔會只為本地人而設吧?
當地方有錢了..好多野都跟住黎..星級酒店,娛樂城等.規模大好多...K場,SN包裝到係酒店應有設施(其實大部份都係將個牌比出面D人搞)..十幾年前你話上東莞大家都信你係去做野,而家就9成9知你去係扑野
近幾年先去東莞玩既人..可能都唔知道東莞唔係靠黃業起家的了...我唔敢講東莞黃業會好安全..但實在同三沙一水處境好唔同...

好長推左先睇

ching講嘢有point:smile_38:
支持支持

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-7-22 10:33 PM 發表 查看引用來源
自從覺得被搵笨七:smile_22:我就唔撚去啦,客人有選擇權,可以唔去光顧啊
其他人有被虐狂,鍾意被人玩到殘:smile_27:有佢地自由,法律冇話唔比人傻啊
13億人口,洗撚驚冇女 ...
CHING一針見血, 我就係咁既意思..如果所有人都係咁諗同行動既...CP東莞而家絕對仲係一個天堂..
關於人肉市場呢個問題..小弟去過中國好多地方..可惜係南方,東莞黃業絕對係獨領風騷...我所講既係包括多方面,無論數量,形式,價錢,地理交通,質量配套等都好難搵到有第二個地方可以超越,
除非你係週遊各地出差之人..否則作為地道港男北上尋歡,東莞都係佔盡優勢..周邊其它地方如淡水,中山,珠海,深圳,廣州,甚至澳門0係以上各方面點都有些缺陷..
你係東莞..例如CP一個鎮就可以見齊差唔多各地佳麗北至東三省,滿,蒙各族西至新疆,江南應有盡有(雖然都係以兩湖一川唯主)..有乜野可以吸引到大批囡囡山長水遠黎呢個南方城市?當然有佢既可取之處
cp,ca等地我唔會講係最好...如果有得揀.一定會係重慶,瀋陽長春,雲南等地方..你去過就知點解..但可惜主要基地係香港呢...
出黎玩大前題係開心..唔同人有唔同玩法..有d人溫州/福建城幾草野起個機就好滿足..有d人就要幾差野搵model起雙先有feel...就係呢處一個小小地方可以滿足到晒

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-7-22 10:33 PM 發表 查看引用來源
13億人口,洗撚驚冇女 ...
同意師兄觀點,大陸各處都係人肉市場,玩女,唔係比女玩.

十卜左先慢慢睇.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆