上一頁下一頁
發新話題

22/7 晚(現場直播)台風正走離cp( 更新了 )

收藏  |  訂閱
68  4.5k

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-7-21 01:05 PM 發表 查看引用來源
咁唔駛去 CP 喇 !!! :smile_03:
周六o係向西等啦~~~:smile_o13:

thanks for your notice

引用:
原帖由 bb008 於 2009-7-21 10:55 發表 查看引用來源
:smile_38: :smile_38: 20/7風暴消息:smile_38: :smile_38:
真正到了cp:smile_43: ,經上級天文台給予指示:smile_38: :smile_38: ,各夜市(k場,sn)特別行動暫停營業3天。
昨晚(20/7)在8點正 ...
常平啲場係自己攞嚟衰!

東莞市鎮大部份嘅場都要收一收!

唯獨cp有啲場仲高調打開門口做生意,

試問係其他鎮啲場要停業嘅會點睇?

我老友係某鎮有廠,同當地啲場嘅老總吹水,

一講開呢樣嘢佢地啲老細己經起晒火同唔順超!

所以有某啲老細要向當局反映吓,大家就知乜嘢事!:smile_13:

多謝C-兄報料,有啲C-兄仲好似淸兵心口个字咁,上到去開間K房齋唱,不如在港去加州紅唱到飽……!!!

引用:
原帖由 939gogo 於 2009-7-21 01:52 PM 發表
多謝C-兄報料,有啲C-兄仲好似淸兵心口个字咁,上到去開間K房齋唱,不如在港去加州紅唱到飽……!!!
有消息說要待上級交待如不按照停業就ko做野

多謝cp 風暴消息~
己按推薦

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-7-21 01:51 PM 發表

常平啲場係自己攞嚟衰!

東莞市鎮大部份嘅場都要收一收!

唯獨cp有啲場仲高調打開門口做生意,

試問係其他鎮啲場要停業嘅會點睇?

我老友係某鎮有廠,同當地& ...
上面要做戲給人看誰不聽話就倒楣

引用:
原帖由 soman214 於 2009-7-21 03:44 PM 發表
多謝cp 風暴消息~
己按推薦
多謝c兄的支持我有第一手資料一定給大家報料

按左推薦喇,避一避風頭先再考慮會唔會再上去玩

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-7-21 01:26 PM 發表

多謝師兄報告...我想問咁星期六上唔知安唔安全呢...:smile_o05:
我有最新的資料會給你報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆