上一頁下一頁
發新話題

cp 4日3夜發夢之行(已完成)

收藏  |  訂閱
45  1.9k

引用:
原帖由 peacemanyhk 於 2009-7-20 03:38 PM 發表 查看引用來源
點都要支持報告

ching 覺得花刀囡囡食用指用有幾高?
我個人覺得唔高(只係個人意見:smile_44: )
但都會有d好野(真係好少:smile_30: )

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-7-20 04:31 PM 發表 查看引用來源
灰灰,點解你玩得咁悶架,系咪未搵到心目中個杯茶?:smile_o10:
可能真係有d問題:smile_13:
有時緣份好重要:smile_38:

引用:
原帖由 無頭冬姑 於 2009-7-20 09:59 PM 發表 查看引用來源
CHING~~係你呀~~哈哈~~禁就4日3夜~~真係發夢禁
係呀~下次再一齊玩過~
不過我唔要有鬼嫁~

几有heart 既报告,不过觉得你种意同黑衣人玩多过女女,
不如下次唔使叫女,你唔同巨玩下培养感情更系无mood 啦。。。:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-21 11:33 AM 發表 查看引用來源
几有heart 既报告,不过觉得你种意同黑衣人玩多过女女,
不如下次唔使叫女,你唔同巨玩下培养感情更系无mood 啦。。。:smile_o16: :smile_o16:
我都明~但係真係成日都睇咁多女女:smile_44: 真係要搵到個有feel先至會同佢溫馨下
但係有時出來玩~無理由唔叫女嫁ma(同客就點都要叫啦~同團去玩唔叫好似怪怪的咁~唔想俾人誤會我唔叫女同人d女女玩ma )

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-7-21 11:39 AM 發表 查看引用來源

我都明~但係真係成日都睇咁多女女:smile_44: 真係要搵到個有feel先至會同佢溫馨下
但係有時出來玩~無理由唔叫女嫁ma(同客就點都要叫啦~同團去玩唔叫好似怪怪的咁~唔想俾人誤會我唔叫女同人d女女玩 ...
噢,睇黎你钟意饮酒多D,去吧会晤会好D,沟女一定会有feel。。。:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-21 11:53 AM 發表 查看引用來源

噢,睇黎你钟意饮酒多D,去吧会晤会好D,沟女一定会有feel。。。:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
飲酒我係幾鐘意嫁:smile_40: 但係女我都好鐘意嫁:smile_38: 不過係遇唔到心動的一個(有時遇到都無用:smile_39: )

thank for report c兄努力一下支持

你個 report ....好9悶

引用:
原帖由 mf388 於 2009-7-21 12:23 PM 發表 查看引用來源
你個 report ....好9悶
真係唔好意思~:smile_13: 咁你出個我睇睇吧:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆