上一頁下一頁
發新話題

熟男

收藏  |  訂閱
78  10.7k

可能我仲细啦, 唔明點叫做好有電力和魅力眼睛...:smile_41:

回覆 1# 的帖子

寫得好精彩 !!! :smile_53:

[quote]原帖由 supersweet 於 2009-7-19 07:51 PM 發表 查看引用來源
十卜下jenny妹先~~~~~:smile_o13: [/quote你個頭像呢去在邊呀........................

引用:
原帖由 antonton 於 2009-7-19 08:43 PM 發表 查看引用來源
可能我仲细啦, 唔明點叫做好有電力和魅力眼睛...:smile_41:
你how old..................

樓主就正啦!!!
係唔係仲有下文先??

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-19 09:40 PM 發表 查看引用來源
我 d 眼神都幾 ok 嫁

而且個個囡囡都話我個咀唇好軟, 咀得佢地好舒服

:smile_o06: :smile_o06: 佢咁串既....:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-19 09:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: 呢D只有成熟既男士先有..係後生仔身上係搵唔到

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-7-19 01:14 PM 發表 查看引用來源
有晚同一班朋友飲野,坐上有個我覺得係熟男既人,好有魅力隻眼好有電力;幾乎招架唔到,我見

他同我d朋友沒咩傾計,我就一個人走個去同他傾計等他沒甘悶嗎,我就用他隻電眼打開話題,

我問他你知唔知你隻眼好有電力呀 ...
你都起晒水水,

幾大砌番鑊止痕喇!

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

三唔識七都口爆 !! :smile_o14:
Jenny 姐妳唔驚佢有病呀 ?? :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆