上一頁下一頁
發新話題

手指再一次了到潮吹..玩埋TOYS..high腳仔軟!

收藏  |  訂閱
731  42.5k

睇到鼻血都流埋.....

引用:
原帖由 catherinema 於 2009-7-15 01:30 AM 發表 查看引用來源
樓住食飽飽啦:smile_47:
又有玩具玩真開心
haha...飽飽地咁啦...:smile_47:

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:25 AM 發表 查看引用來源
睇到鼻血都流埋.....
咁洗唔洗幫你call白車..
驚你流血不止:smile_47:

引用:
原帖由 FATCHIU01 於 2009-7-15 06:50 AM 發表 查看引用來源
good report
引用:
原帖由 wildfire01 於 2009-7-15 09:22 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=212942197&ptid=10128680][/url]
Good report! Support Support
thank you

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-15 09:34 AM 發表 查看引用來源
BF問我想射邊度..我話頸丫..佢話會射到面架喎..我都話OK!(我唔玩口爆OR顏射既!)
頸...好易就到射到口同面la...好難control ga ma:smile_o05: :smile_o05:
咁我叫得佢插頸我都預左面同口會中招既...
男仔都中意玩射口..我諗住慢慢等自己接受陣味..
不過冇諗到頭髮中招姐...:smile_19: 一餅野呀..

開頭我同gf都係咁玩..但而家玩得仲激..

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-15 09:44 AM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 包包又嚟支持一下你先:smile_o13:
多謝包包..
你新相好正喎...
我好少咁深色既bra..

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:33 AM 發表 查看引用來源
開頭我同gf都係咁玩..但而家玩得仲激..
點樣仲激先

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 11:32 AM 發表 查看引用來源

咁我叫得佢插頸我都預左面同口會中招既...
男仔都中意玩射口..我諗住慢慢等自己接受陣味..
不過冇諗到頭髮中招姐...:smile_19: 一餅野呀..
我gf會比我口爆架.當我要射時我會抽出放到佢口..佢就會幫我一路射一路吞..咁先會令男人勁high架..如果妳bf次次都令妳咁舒服.妳慢慢會接受架嗱

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:41 AM 發表 查看引用來源
我gf會比我口爆架.當我要射時我會抽出放到佢口..佢就會幫我一路射一路吞..咁先會令男人勁high架..如果妳bf次次都令妳咁舒服.妳慢慢會接受架嗱
呢D都係小兒科..我地而家玩嘅..............仲激:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆