上一頁下一頁
發新話題

一定要入黎睇下....港人在羅湖坐車要小心DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

收藏  |  訂閱
65  10.4k

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-14 12:45 PM 發表 查看引用來源
我次次都讀個 number 俾條友仔聽 ... 佢一定唔夠膽換 ... :smile_04:
引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-14 12:50 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=212813789&ptid=10123877][/url]
再唔係 ... 摺埋個角做識別 !!! :smile_04:
玩盡啲 ... 叫佢開燈 ... 當住佢面用手機影左張老毛 ... 跟手再俾佢 !!! 條友一定 O 嘴再乖乖找錢 !!!  
之前有個POST個CHING都係咁做
有時佢會中途叫你比錢
去到山卡拉/高速旁你可以點發圍?

結果個CHING讀個 number/定抄低NO.
照換, 你奈佢乜野何? 明做你:smile_19::smile_19::smile_19::smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-14 12:45 PM 發表 查看引用來源
我次次都讀個 number 俾條友仔聽 ... 佢一定唔夠膽換 ... :smile_04:
that's right
thx

引用:
哈哈
我已兩年都係咁,又或簽個名係銀紙上,一定唔使比司機找錢,
原因係幾年前係羅湖某高級酒樓同朋友飲茶,埋單比 100 找.
個侍應主動係單上寫銀紙最後4 個號碼先攞去柜面.後來問
部長佢話公司規定咁做,提防伙計手腳出術.
:smile_38:   :smile_38:   :smile_38:

點解d人坐白牌仲咁戇鳩比大紙:smile_39: ,
唱定$10話鳩知上cp $150
全部$10 頂到盡$20:smile_34:

I know, Thanks

收到晒:smile_38:

Thank you for your report

Thanks for sharing

引用:
原帖由 tim69 於 2009-7-14 03:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_34: 最好就唔好坐白牌車啦,如果真係要坐都唔好比佢坐多個人系車頭,咩理由都唔接受佢一多個人就唔搭囉,自己坐前坐後都無所謂,只要抄定你會比佢個張銀紙no.,佢一話係假叫你換個張,你就同佢講報警囉我已經有個張 ...
You right.............

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-7-14 09:14 PM 發表 查看引用來源
No lost if you don't take 白牌車
Yes...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆